Mladen Vuletić spreman da postane ĆALE, pripreme za dolazak NASLEDNIKA su gotove: Jelena Pešić podelila trenutak koji je sve RASPLAKAO, ovakvog ga nikad niste videli!

Autor:

Zabava

26.03.2022

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Vuletić raznežio sve pratioce na Instagram profilu!

Mladen Vuletić spreman da postane ĆALE, pripreme za dolazak NASLEDNIKA su gotove: Jelena Pešić podelila trenutak koji je sve RASPLAKAO, ovakvog ga nikad niste videli!

Foto: instagram.com/jelena_pesic_official

Rijaliti zvezda Mladen Vuletić sitno broji do porođaja svoje partnerke Jelene Pešić. Koliko je dolazak naslednika na svet već glavna preokupacija, voditeljka je pokazala tako što je fotografisala svog dragog u izlasku u kom je nosio posebnu majicu.

 

 

"Panika me hvata. Postaću tata", natpis je koji se nalazi na Mladenovoj majici, što je nasmejalo kako samu Jelenu, tako i sve one koji na društvenim mrežama prate ovaj par, te su im poslali čitav niz šaljivih komentara.

Republika

Foto: Instagram.com

Mladen Vuletić Instagram Jelena Pešić

 

Vuletića je domaća publika upoznala kao učesnika čak šest sezona rijaliti šou-programa "Parovi", pri čemu je u sedmoj po redu odneo i pobedu.

 

 

On je uvek slovio za velikog zavodnika, te su tako na njegove čari, između ostalih, pale Nina Prlja, Dalila Dragojević, Ilijana Vagić, Branka Okuka i mnoge druge, ali je nedavno pronašao mirnu luku pored Pešićeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading