OSUĐENI MONSTRUM pretukao trudnicu u osmom mesecu TRUDNOĆE: Srpska influenserka dobijala BATINE kao ANTIBIOTIK, njena ISPOVEST tera suze na oči!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

22.03.2022

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Kartašova ispričala nam je jezivu i bolnu ispovest o batinama koje je, kako kaže, dobijala kao antibiotik od osuđenog nasilnika i monstruma!

OSUĐENI MONSTRUM pretukao trudnicu u osmom mesecu TRUDNOĆE: Srpska influenserka dobijala BATINE kao ANTIBIOTIK, njena ISPOVEST tera suze na oči!

Foto: Republika.rs, Privatna arhiva

Poznata influenserka Katarina Kartašova odlučila je da izađe u javnost i za naš portal ispričala monstruoznu torturu kroz koju je prošlasa bivšim nevenčanim suprugom sa kojim je živela u vanbračnoj zajednici. Katarina i njen bivši dobili su dete, a priča koja sledi će vas definitivno ostaviti bez daha. Naime, Katarina je sasvim slučajno uplovila u odnos sa tada njoj nepoznatim dečkom 2017. godine, a potom joj se život pretvara u pakao. Katarina je tokom trudnoće u osmom mesecu trudnoće dobila krvničke batine, nakon čega joj se ukazuje pomoć od strane Urgentnog centra.

Katarina nam je ispričala kroz kakav je pakao prolazila, ali i dalje proživljava, jer je njen bivši osuđen na godinu dana zatvorske kazne, zbog vršenja porodičnog nasilja. Pitanje na koje Katarina želi da dobije odgovor jeste zbog čega on nije odslužio svoju kaznu.

Republika

Foto: Republika.rs, Privatna arhiva

Katarina Kartašova pretučena

 

- Ja sam bila u teškoj depresiji, htela sam da prošetam, bila sam u osmom mesecu trudnoće, kada me je prebio do smrti. To je izgledalo tako što sam ja bila kod mame na ručku, koja se oporavljala od operacije. Prosto sam krenula da se prošetam, hvatala sam pahulje u ustima, ni8sam znala šta da radim, kad se vratim mami i ispričam joj sve, plašila sam se za nju, da se vratim u tu porodicu, čekalo bi me nasilje. Ja sam dobijala sam nasilje kao antibiotik, to se odnosi na mene, ja sam to dobijala kao antibiotik i za vreme trudnoće. On je mene pretukao zbog fotografija na Instagramu, ja sam shvatila da nisam platila svoju krivicu do kraja. On me je pretukao jako brutalno, ja nisam mogla da hodam, nisam mogla da se pomeram, šutirao me je po stomaku. Ovakva sam bila 14 dana!  - govori Katarina za Republika.rs. 

Republika

Foto: Republika.rs, Privatna arhiva

Katarina Kartašova ispovest

- To se desilo kada me je prebio pred detetom, na taj način što je došao kod mene kući i našao bizaran razlog za nasilje, on je ušao na moj telefon, da bi video da nema nekih znakovih zbog kojih bi me pretukao i on je natao u zahtevima za poruke, video je da mi je neki Turčin poslao svoj falus i zbog toga je pomislio da ja njemu šaljem takve slike i mene je njegova majka napala zašto njoj neko ne šalje takve fotografije. Ja sam uspela da dobijem slučaj. On mi je otrgao slušalicu, jednom nogom me je davio, pričao je policiji da sam u psihozi, da njegova majka može da potvrdi, meni su svi kapilari popucali koliko me je davio. Meni je njegova majka govorila: ,,Kaća, pa ti si kriva za ovo". Tada sam se otreznila i počela sam da sarađujem sa sudijama i tužilaštvom. Posle incidenta u osmom mesecu trudnoće, živeli razvodjeno, on je otišao u Beč da zaradi pare za dete i mene, a ja od toga nisam videla ništa. 

Portal Republika.rs sa Katarinom je obavio detaljan razgovor, a celu njenu potresnu i tešku životnu priču možete pogledati u video snimku koji se nalazi na početku tekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading