VRAĆAM SE U BEOGRAD, A VUJADIN NEKA ODLUČI ŠTA ĆE: Mirka Vasiljević ŠOKIRALA IZNENADNOM ODLUKOM, otkriveno šta se dešava u domu glumice!

Autor:

Zabava

15.02.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka Vasiljević otkrila da se vraća u Beograd, nakon dve godine na Kipru!

VRAĆAM SE U BEOGRAD, A VUJADIN NEKA ODLUČI ŠTA ĆE: Mirka Vasiljević ŠOKIRALA IZNENADNOM ODLUKOM, otkriveno šta se dešava u domu glumice!

Foto: instagram.com/savicvujadin

Fudbaler Vujadin Savić već dve sezone igra za klub na Kipru, gde živi sa suprugom Mirkom Vasiljević i njihovo četvoro dece. Mirka i deca su sebi tamo uredili život, stvorili pravu malu oazu mira, međutim, kako je glumica rekla nedavno ona se sa decom u maju vraća za Beograd.

Kako Mirka i Vujadin svoju intimu posvećeno čuvaju od javnosti, fotografije iz unutrašnjosti njihovog doma, na mrežama se ne mogu naći.

Ali su i Vujadin i njegova supruga nekoliko puta pokazali raskošno dvorište puno zelenila, u čijem srcu se nalazi bazen.

Poslednji video intervju Mirka je davala iz dvorišta u kome se jasno vide stabla limunova sa zrelim plodom.

 

 

Na ovom mediteranskom raju, mnogi bi im pozavideli, ali prema rečima glumice, sa decom se u maju ipak vraća u Beograd jer Vujadinu ističe ugovor:

- Kako stvari stvoje, nama je u maju gotov ugovor sa fudbalskim klubom u kom Vujadin trenutno igra, tako da - ponovo selidba! Ja se vraćam u svoju oazu, a to je Beograd, zajedno sa decom, a što se tiče Vujadina, na njemu je da odluči šta će, gde će i kako će sa svojim timom ljudi, pa ako je tu dobrodošlo za nas, da ima uslova za nas što se tiče škole, pridružićemo se. Bogu hvala, imamo gde da budemo - rekla je za "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Janko

15.02.2022 10:58

Nagoveštava razlaz. Žena lafica je diktator u braku.

Odgovori 15 10
Tina

15.02.2022 21:52

@Janko - Sti se tice Mirke , ona je zena jaka i odgovorna . Vujadin je vecito dete i takav ce i ostati , od njega nikakve vajde , uvek ce ga nositi na ledjima . Ja mislim da je ona vec i toga svesna . Ako je ona takvim zivotom zadovoljna na njoj je . Steta bi bilo da pukne brak zbog dece .Neka ih Bog cuva i Vujadinu da vise pameti i odgovornosti .

Odgovori 21 5
ШаноДушо

23.02.2022 00:56

Па шта драмите одма? Селе се са Кипра али још нема уговор па не знају где ће,како сви све знате ко је какав🙄...тако сте најавили текст као да има нешто посебно,а нема ништа осим да му истиче уговор😂