Hrvatski pevač u GADNIM PROBLEMIMA: Toni Cetinski duguje za POREZ, evo o kolikoj CIFRI SE RADI!

Autor:

Zabava

03.11.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Cetinski godinama otplaćuje dug za porez, koji je prvobitno iznosio čak 43.000 evra, a sada je ostalo da otplati još 22.000 evra. Poreska uprava Republike Hrvatske objavila je godišnju listu dužnika, a na spisku onih koji nisu izmirili obaveze prema državi našla se i tamošnja velika pop zvezda Toni Cetinski.

RepublikaFoto: facebook.com/tonicetinskiofficial
Toni Cetinski

Na pomenutoj listi su fizička lica koja duguju više od 100.000 kuna, odnosno oko 13.000 evra, a na spisku dužnika našla su se mnoga poznata imena iz Hrvatske. Puno je sportista, ali i estradnih zvezda. Pored Tonija Cetinskog, s dugom od oko 22.000 evra na listi poreznih dužnika jeste i srpskoj javnosti poznati muzičar, gitarista i pevač hrvatskog rok sastava Prljavo kazalište Jasenko Houra. On se na pomenutoj listi našao sa nešto manjim dugom od Tonija, odnosno sa 20.315 evra duga.

Inače, Cetinski je 2018. godine bio u centru skandala kada se saznalo da za porez duguje čak 43.000 evra. On je tada za hrvatske medije otkrio da za dug krivi bivšu suprugu Ivanu Nobilo. Kako je naveo, on je pristao da joj bude žirant, zbog čega je morao da proda stan da bi otplatio njen dug.

Dozvolio sam sebi da budem među najglupljom grupom građana. Upao sam u zamku i danas to otplaćujem

- Dozvolio sam sebi da budem među najglupljom grupom građana. Bio sam žirant za kredit bivšoj ženi i upao u zamku. Danas to otplaćujem - izjavio je Toni tada u svoju odbranu.

 

 

 

Ipak, njegova žena oštro je demantovala sve navode, pa je javno otkrila šta se zapravo desilo.

- Toni je bio sadužnik, a ne žirant, za dva stana koja smo kupili pre razvoda. Podelili smo stanove i kredit, ali sam ja, kao glavni dužnik, platila porez za oba stana, a ne on. Povrat polovine iznosa tražila sam sudskim putem, ali smo se nagodili i plaća mi u ratama - rekla je Ivana u to vreme.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ

 Izazvao buru u javnosti i kao okoreli antivakser

Pevač Toni Cetinski, kao okoreli antivakser, izazvao je buru u javnosti kada je početkom godine usred širenja koronavirusa izjavio da će "morati da otvore Goli otok za sve koji neće da se vakcinišu" iako vakcina još nije stigla.

On je na Instagramu podelio post u kojem stoji:

- Krenite i sa testiranjem životinja. Meni je pas bio pozitivan, pa sam ga kastrirao i sada je negativan. Lek je kastracija.

Dok su ga pojedini podržavali, više je bilo onih koji su ga prozivali zbog "bojkotovanja preporučenih mera zaštite".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading