PLJUSKOVI I GRMLJAVINA I TOKOM NOĆI! RHMZ najavio nevreme u ovim delovima Srbije!

Autor:

Vesti

23.09.2023

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom večeri i noći, na području zapadne i severne Srbije mestimično sa kišom i umerenog intenziteta, a na istoku i jugoistoku i lokalna pojava pljuskova sa grmljavinom, navodi se u najavi RHMZ-a.

PLJUSKOVI I GRMLJAVINA I TOKOM NOĆI! RHMZ najavio nevreme u ovim delovima Srbije!

Foto: Profimedia, Shutterstock

Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ), nakon nevremena koje je danas zahvatilo Bačku i Banat, izdao je još jednu najavu vremena koje nas čeka u toku noći.

- Tokom večeri i noći, na području zapadne i severne Srbije mestimično sa kišom i umerenog intenziteta, a na istoku i jugoistoku i lokalna pojava pljuskova sa grmljavinom - navodi se u najavi RHMZ-a.

Kako je danas najavio RHMZ, nevreme je danas napravilo haos u Novom Sadu, nakon čega je bila pogođena i Fruška gora. Oluja se potom preselila u Vrbas i Šid, gde je usled olujnog vetra 11.000 domaćinstava ostalo bez struje.

Krajem večeri, nevreme je pogodilo i Zrenjanin i Smederevo, gde je olujno nevreme čupalo drveće i strujne kablove, dok je gest jedne Novosađanke oduševio korisnike društvenih mreža.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading