KONTIGENT NAŠIH LEKOVA USKORO U BOLNICAMA NA KIM! Petković: Zbog Prištine smo bili na pragu humanitarne katastrofe! (FOTO)

Autor:

Vesti

04.11.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući intenzivnoj i dugoj diplomatskoj borbi Beograda, kontingent naših lekova uskoro će biti dopremljen u bolnice na KiM, napisao je Petković na svom X nalogu.

KONTIGENT NAŠIH LEKOVA USKORO U BOLNICAMA NA KIM! Petković: Zbog Prištine smo bili na pragu humanitarne katastrofe! (FOTO)

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Petar Petković

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković oglasio se na svom zvaničnom "X" profilu istakavši da će kontingent naših lekova uskoro biti dopremljen u bolnice na KiM.

 

 

- Zahvaljujući intenzivnoj i dugoj diplomatskoj borbi Beograda, kontingent naših lekova uskoro će biti dopremljen u bolnice na KiM! Dva šlepera i kamion s neophodnim lekovima i infuzionim rastvorima sinoć su ušli na KiM i biće nakon procedura raspoređeni po našim zdravstvenim ustanovama - naglasio je Petković i dodao:

- Zbog gotovo dvogodišnje blokade i opstrukcije Prištine koja je izmišljala razne administrativne prepreke, bili smo na pragu humanitarne katastrofe. O tome je Beograd redovno upozoravao zvaničnike EU tokom dijaloga, ali i ostale međunarodne aktere. Nikad nećemo odustati od našeg naroda na KiM!.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nataša

04.11.2023 11:23

Pristigli lekovi će mnogo pomoći u lečenju našeg naroda na KIM.