SVET SE KLANJA VUČIĆU ZBOG ODBRANE NOVAKA ĐOKOVIĆA! Kapu mu skidaju i Australijanci! EH, DA JE I NAŠ TAKAV!

Autor:

Vesti

15.01.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je juče video objavom na svom Instagram nalogu pružio podršku najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću povodom napada i pritisaka kojima je izložen proteklih dana u Melburnu od strane Australije.

SVET SE KLANJA VUČIĆU ZBOG ODBRANE NOVAKA ĐOKOVIĆA! Kapu mu skidaju i Australijanci! EH, DA JE I NAŠ TAKAV!

Foto: Tanjug/AP/printscreen/ilustracija

Vučić je, takođe, nekoliko puta javno poručivao da će Srbija da učini sve što može kako bi pomogla Đokoviću, a jučerašnja video poruka odjeknula je u svetu gde je izazvao veliko poštovanje, jer se bori za građane Srbije.

 

Tako su i pojedini Australijanci pohvalili državnički stav predsednika Vučića.

 

Čak su ga i uporedili sa premijer Australije Skotom Morisonom istučući da on ćuti kad je reč o osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu.

Tako se na Tviteru pojavila objava gde se navodi da je teško da se zamisli svet u kome državnici neke zemlje brane svoje građane.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Skot Morison

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pita Skota Morisona zašto Novaka Đokovića maltretiraju – napisao je jedan Tviteraš.

 

Na istoj mreži je jedan korisnik postavio tvit u kome pominje predsednika Vučića i premijera Morisona.

 

Ako australijski premijer Skot Morison stane iza Džulijana Asanža kao što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić iza Novaka Đokovića, imaće moje poštovanje. Ali umesto poštovanja, osećam samo prezir. I svet to takođe vidi – napisao je.

Podsetimo, i australijski novinar Avi Jemini je na svom Tviter nalogu objavio da odsad Novak Đoković i Srbija imaju njegovu podršku.

Predsednik Srbije je osudio loše ponašanje autstralijskih vlasti prema Novaku Đokoviću. Ja sam sada na strani Srbije! Zamislite da se neko tako ponaša prema jednom od nas. Sramno – napisao je on.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goran Stajković

15.01.2022 14:40

Skot-na srpskom znači pokvaren, podmukao, dvoličan, lažljiv, ljigav, bezobrazan, idiot sa primesama debila.To je potpuno tačan opis vas "gospodine" morison a ja dodajem još-VELIKO ĐUBRE koje liže dupe amerikancima-imbecilima.

Lila

16.01.2022 23:40

Evo vam ga!