"VI, KOJI SE IŽIVLJAVATE NAD NOVAKOM ĐOKOVIĆEM..."! Predsednik Vučić pružio podršku najboljem teniseru sveta, a ujedno brutalno odgovorio i premijeru Australije! (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.01.2022

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije poslao je video poruku podršle Novaku Đokoviću i odgovor premijeru Australije.

"VI, KOJI SE IŽIVLJAVATE NAD NOVAKOM ĐOKOVIĆEM..."! Predsednik Vučić pružio podršku najboljem teniseru sveta, a ujedno brutalno odgovorio i premijeru Australije! (VIDEO)

Foto: Printskrin

- Poštovani građani Srbije suočili sa mnogo problema i pritiscima u regionu i iz celog sveta, ali ono što nama kao narodu nikada nisu uspeli da je naše srce, ponos i dostojanstvo. Ovo govorim zbog svega što se zbiva u Melburnu u Australiji i ne zato što me zanima dobijanje bilo kakvih političkih poena, jer nikada se nisam kitio tuđim perjem - rekao je Vučić.

Predsednik je rekao da se nikad ne bi mešao u sve što se trenutno dešava Novaku Đokoviću da se ovim povodom nije obratio i premijer Australije.

Šta je rekao predsednik na ovu temu poslušajte u video:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Zeljko

14.01.2022 16:39

Odlično je što je Vučić stao na strani Đokovića i što je odgovorio premijeru Australije na ovaj način.

Odgovori 21 2
Zeljko

14.01.2022 16:50

Cela Srbija a i veliki deo sveta podržava Noleta a drago mi je što je Vučić na ovaj način odgovorio premijeru Australije.

Odgovori 20 2
Borislav

14.01.2022 18:27

Nažalost opšta histerija protiv Đokovića je dobila epilog kojem su se nadali mnogi njegovi protivnici kako u našoj zemlji tako i van nje. Sramota...

nesa

14.01.2022 20:48

E, tako se brine o svom narodu,a ne pljačkajući ga i nazivajući ga krezubim i sendvičarima.Toliko o tome da nismo svi isti.