PREMIJERKA NIJE ZADOVOLJNA! Ana Brnabić: Nećemo moći da se vratimo normalnom životu u junu!

Autor: Republika

Vesti

19.05.2021

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da nije zadovoljna vakcinacijom mladih u Srbiji, i apelovala na njih da se vakcinišu.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Ana Brnabić

Ona je takođe istakla i da, ukoliko do sredine juna ne bude 50 odsto vakcinisanih punoletnih građana, nećemo moći da se otvaramo za normalan život.

- Najiskrenije, nisam zadovoljna vakcinacijom mladih. Moramo da budemo mnogo odgovorniji i da mladi razumeju da imaju mnogo šta da izgube, odnosno da imaju šta da dobiju od toga koliko se brzo vakcinišu - rekla je Brnabić odgovarajući na pitanja novinara.

Što se brže budu vakcinisali, mladi će pre moći da se vrate svojim normalnim obavezama, normalnom životu, druženjima, žurkama, festivalima..., rekla je Brnabić.

- Još jedna molba... Ako nemamo do sredine juna više od 50 odsto punoletnih građana vakcinisano, nećemo moći da se otvaramo za normalan život - rekla je Brnabić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading