MLADIĆEV SIN: Moj otac nije bolje, već gore!

Autor: kurir.rs

Vesti

05.09.2017

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mnogo je slabiji nego prošli put kad smo se videli. Bio je srećan što su došla deca i s njima je proveo najviše vremena", kaže Darko Mladić

Kaže da mu otac nije u dobrom stanju: Darko Mladić

Darko Mladić, sin haškog optuženika i generala Vojske Republike Srpske Ratka Mladića, vratio se iz Haga, gde je s porodicom posetio oca, za koga kaže da je mnogo oslabio, da je izmoren, kao i da njegovo zdravstveno stanje nije stabilno, kako tvrde pojedini zvaničnici Haškog tribunala koji pokušavaju da izmanipulišu javnost.

- Zdravstveno stanje mu je pogoršano, slabije je nego prošli put kad smo se videli. Bio je srećan što su došla deca i s njima je proveo najviše vremena. Ispričali su se i igrali. Ali prvi put se desilo da je zbog umora morao da skrati posetu i da ode da spava. Nije mogao da izdrži. Spavao je bez prekida od tog popodneva do sutradan ujutro. To je još jedan pokazatelj da je mnogo oslabio - kaže sin generala Mladića.

Manipulacije o Mladićevom stanju

Komentarišući navode portparola Haškog tribunala Nenada Golčevskog da njegov otac ipak dobija adekvatnu zdravstvenu negu, Darko Mladić kaže da je reč o manipulacijama.

- On je izjavio da je bolje u odnosu na to kad je prebačen. Moram da podsetim da je to bilo pre šest godina i da je tamo prebačen polumrtav. Tema uopšte nije da li je tada bio ovako ili onako, tema je kako je sada. On kaže da je stanje stabilno, a ja mogu da vam kažem da ni njihovi stručnjaci ne mogu to da potvrde jer se oni i naši veštaci slažu da kod njega postoji najveći rizik od smrti, da nije sprovedena terapija koja je bila neophodna, da je mnogo propusta i da je u ovom trenutku on za bolničko lečenje. Oni manipulišu u javnosti, pokušavaju da se zaštite - kaže sin generala Mladića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading