NAJVEĆI LOBISTA ALBANACA PRIZNAO! Server: Vučić neće nikada priznati Kosovo (VIDEO)

Autor: D.B.

Vesti

24.01.2024

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Server, najveći lobista Albanaca, rekao je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nikada neće priznati tzv. Kosovo.

NAJVEĆI LOBISTA ALBANACA PRIZNAO! Server: Vučić neće nikada priznati Kosovo (VIDEO)

Foto: Printksrin: N1

U izjavi za N1 televiziju, Danijel Server je naveo da predsednik Srbije Aleksandar Vučić neće odustati od odbrane južne srpske pokrajine.

- Ako bi predsednik Vučić sutra rekao ja ću sutra da normalizujem odnose sa Kosovom zato što je to dobro za Srbiju i Srbe na Kosovu, ja ću sada da se izvinim za ono što je uradio Miloševićev režim na Kosovu za vreme rata. Uspostaviću dobrosusedske odnose sa Kosovom zato što se to od nas traži da bismo ušli u EU... On to može, ali on to neće uraditi - rekao je Server.

 

 

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić obišao je radove na obnovi kreativno-inovativnog multifunkcionalnog centra "Ložionica". Kompleks "Ložionice" se nalazi kod nekadašnje okretnice parne lokomotive ispod Mostarske petlje u Beogradu.

Obilasku je prisustvovala i premijerka Ana Brnabić. Tu je bio gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, te ministar za informisanje i telekomunikacije Mihailo Jovanović.

"Ovo će biti jedno od najboljih mesta u gradu, najtraženijih u svakom smislu", rekao je Aleksandar Vučić.

"Ulepšaćemo i samu Gazelu. Više ne mogu da se pravdam onima koji ne vole svoju zastavu i zato ćemo okačiti ovde još tri zastave, otvorićemo vodotoranj za posetioce. Ovo privlači mnogo turista. Najviše mladih će ovde da bude i da radi iz celog sveta i regiona", rekao je Vučić.

Navedeno je da će objekat imati 4800 kvadrata.

"Ovo je prva zgrada koja se radi na ovaj način u bivšoj Jugoslaviji", navode ljudi koji realizuju ovaj projekat.

"Lepo će da izgleda ova zgrada", poručio je Vučić i dodao da sve za izložbu Expo 2027. mora da se završi do 1. decembra 2026. godine.

"Kada tražite lokacijske prostore potrebno vam je 10-12 organa, nekad i preko 70 i ako čekate na njihovo mišljenje, nikada nije kraće od 6 meseci još ako se neko nije usaglasio, to je još 6 meseci. Zato sve obilazimo i da bismo ih ubrzali, da završimo sve na vreme. Sve mora da se završi do 1. decembra 2026. i svi delovi tada moraju da imaju program za fasade i dekorativna svetla da vidimo kako da uradimo", rekao je Vučić.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Nebojša

24.01.2024 16:47

Vučič sve radi u korist Srbije, verujem mu u potpunosti, zato sam glasao za njega i njegovu stranku.

danka

24.01.2024 16:58

Pa naravno da neće priznati, šta ste drugo očekivali?!

Zoks

24.01.2024 17:03

U Serverovoj rečenici nema laži, Vučić zaista nikada neće priznati tzv. Kosovo. To je toliko puta i rekao i zauzeo takav stav ne samo u Srbiji nego u celom svetu.

Goca

24.01.2024 17:05

Predsednik nece izdati svoj narod na KiM