"PRVO SKOČI PA RECI HOP!" Vučić poručio opoziciji: Pobeda je kad prebrojite glasove!

Autor:

Vesti

21.09.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stranke koje organizuju proteste "Srbija protiv nasilja" danas su potpisale sporazum pod nazivom "Dogovor za pobedu" i time potvrdile da im je jedini cilj da se domognu vlasti i opet krenu u uništavanje Srbije i naroda.

"PRVO SKOČI PA RECI HOP!" Vučić poručio opoziciji: Pobeda je kad prebrojite glasove!

Foto: Tv Pink

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije je us vom obraćanju novinarima nakon govora u GS UN, pomenuo i potez prozapadne opozicije koja je danas potpisala sporazum "Dogovor za pobedu", koji ima za cilj njihov dolazak na vlast kako bi opet krenuli sa uništavanjem Srbije.

O dokumentu za rušenje predsednika, Vučić je rekao: "Već sam srušen", i kaže da opozicija i Hrvati imaju iste ciljeve. - Moja majka mi je uvek govorila "prvo skoči pa reci hop", a oni samo hop, hop jedno 20 puta i nikako da skoče. Polako sa tim Hrvatima i dogovorima o pobedi. Pobeda je kad prebrojite glasove - porčuio je prvi čovek Srbije.

Podsetimo opozicija, odnosno stranke koje organizuju proteste "Srbija protiv nasilja" danas su potpisale sporazum pod nazivom "Dogovor za pobedu" i time potvrdile da im je jedini cilj da se domognu vlasti i opet krenu u uništavanje Srbije i naroda. Svi potpisnici su stranke bivšeg dosovskog i G17 plus režima koji je ostao upamćen u narodu kao uništitelj naše zemlje.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (50)

Loading
Predrag

21.09.2023 20:09

Naša opozicija igra Hill hop

Marina

21.09.2023 20:10

Победа се добија гласовима народа на изборима. Опозиција може само да сања о победи.

Aki

21.09.2023 20:10

Tako je. Oni tu pobedu mogu samo da sanjaju.

Tara

21.09.2023 20:11

Ova lesinarska opozicija se mnogo uzdigla,daleko su oni od bilo koje pobede na izborima.