POŽRTVOVANOST NAŠE POLICIJE ČINI ŽIVOT GRAĐANA SIGURNIJIM: Ministar Gašić obišao policijsku stanicu u Beloj Crkvi

Autor:

Vesti

16.09.2023

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši policajci su spremni da se suoče sa složenim bezbednosnim izazovima i odgovore na svaki postavljeni zadatak kako bi zaštitili građane Srbije - poručio je ministar Gašić

POŽRTVOVANOST NAŠE POLICIJE ČINI ŽIVOT GRAĐANA SIGURNIJIM: Ministar Gašić obišao policijsku stanicu u Beloj Crkvi

Foto: Foro: MUP

Ministarstvu unutrašnjih poslova bezbednost svih građana je na prvom mestu, poručio je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić prilikom posete Policijskoj stanici u Beloj Crkvi.

Posebno ponosno je istakao da su naši policajci spremni da se suoče sa složenim bezbednosnim izazovima i odgovore na svaki postavljeni zadatak kako bi zaštitili građane Srbije.

- Njihovi rad i požrtvovanost čine život naših građana sigurnijim i to je ono na šta sam, kao ministar unutrašnjih poslova, ponosan - istakao je Gašić.

Ministar je istakao da je zadatak MUP-a u budućnosti nastaviti poboljšanje uslova za rad policajaca i jačanje kapaciteta policije putem obuka i obrazovanja, prema saopštenju ministarstva.

Republika

Foto: Foro: MUP

 

 

Takođe je najavio plan za obnovu ove policijske stanice u skorijem vremenskom periodu. On je naglasio da se efikasnost rada policije odražava na poverenje građana, što ima veliki značaj jer zajedničkim naporima doprinose većoj sigurnosti, posebno u lokalnim zajednicama.

Ministar Gašić je takođe istakao važnost projekta "Zajedno i bezbedno kroz detinjstvo" za jačanje bezbednosti dece, koji će biti sproveden tokom cele školske godine u osnovnim školama.

Tokom posete Beloj Crkvi, ministar Gašić je prisustvovao svečanosti povodom 60. godišnjice formiranja 193. Automobilskog nastavnog centra u kasarni u Beloj Crkvi i razgovarao s predstavnicima lokalne samouprave o daljem unapređenju saradnje između policije i opštine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading