"VIZIJOM PREDSEDNIKA IZVUKLI SMO ZEMLJU IZ BANKROTA" Brnabićeva o tekstovima protiv Vučića: Ovo je tim koji gura Srbiju napred

Autor:

Vesti

02.09.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, govoreći o poseti Kuršumliji, rekla je da uz predsednika Srbije Aleksandra Vučića čine tim koji Srbiju gura napred.

"VIZIJOM PREDSEDNIKA IZVUKLI SMO ZEMLJU IZ BANKROTA" Brnabićeva o tekstovima protiv Vučića: Ovo je tim koji gura Srbiju napred

Foto: Printscreen

Ana Brnabić

Predsednica Vlade, Ana Brnabić, objasnila je koliki je turistički potencijal Kuršumlije i navela šta je sve urađeno.

Brnabić je istakla da je prilikom svake posete Kuršumliji fascinirana prirodnim lepotama ovog dela Srbije i da je zadatak Vlade da to promoviše na pravi način.

- U Kuršumliji postoje tri prelepe banje - Lukovska banja, Kraljevska banja i Prolom Banja. Tu je i Đavolja varoš, koja od sada pruža mogućnost posetiocima da je obiđu i noću, što pruža potpuno drugačiji doživljaj. Mi se bavimo potpunim iskorišćavanjem turističkih potencijala, ne samo Topličkog okruga, već i Jablaničkog okruga. Shvatili smo pre dve godine da, ako investiramo milijardu i osam stotina miliona dinara u rekonstrukciju puta preko Radan planine, moći ćemo na najbolji način da povežemo ta dva okruga. Dobićemo jednu turističku regiju koja je po svojih ponudi jedinstvena u svetu. Već pomenute tri banje povezujemo sa Sijarinskom banjom u Medveđi, povezujemo Đavolju Varoš sa lokalitetom Caričin Grad u Lebanu i onda možemo čitavom svetu da ponudim u jednu turističku rutu, prepunu prirodnih lepota, termalnih izvora i istorijskih lokaliteta - kazala je premijerka za TV Pink.

Tekstovi protiv Vučića

Govoreći o istraživanju o tekstovima protiv Vučića, Brnabić je podsetila na stanje u državi nekada.

- Trošili smo i ono što nemamo, zaduživali se... Jesmo li imali neki novi Klinički centar, put, pametnu tablu u školi? Jesmo li imali nova pozorišta? Ne, bolnice su nam se raspadale, škole, muzeje smo zatvarali - podsetila je Brnabić i upitala gde su nestale te pare.

Kako kaže, pare su postojale, a trošilo se onoliko, ali narod od toga nije imao ništa.

- Sve u svemu, katastrofa, a to je bilo nekada, danas je to drugačije, a kada kažete trebalo je to zaraditi, trebalo je izvući zemlju iz bankrota - navela je Brnabić i rekla da se to uspelo vizijom predsednika Vučića.

Brnabić je rekla kada je pogledala analizu, videla da su u prethodnih sedam dana, do 27. avgusta, Šolakovi portali objavili više od 120 negativnih tekstova o predsedniku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (51)

Loading
Nina

02.09.2023 09:28

Sve izgovoreno je ispravno, imamo veliki turisticki potencijal,trebamo ga iskoristiti i ulagati

Marko

02.09.2023 09:29

Protiv Vucica su oni zavidni,sto nista za zemlju uradili nisu.

Marko

02.09.2023 09:42

Mi stariji znamo kako nam je bilo od 90-ih pa do 2014 recimo... Tamo negde 2016-2017 se počelo osećati poboljšanje. Sad se radi, gradi i nije zaposlen samo onaj ko neće da radi.

Sasa

02.09.2023 09:46

Vučić je pokretač promena na bolje u Srbiji! Lider koji marljivo radi da drzžava konstatno napreduje