TADIĆ PRIZNAO: Protesti nemaju veze sa tragedijom

Autor:

Vesti

13.05.2023

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispolitizovani protesti, pod izgovorom borbe protiv nasilja održani su sinoć u Beogradu

TADIĆ PRIZNAO: Protesti nemaju veze sa tragedijom

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/J. ILIĆ

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić komentarisao je proteste opozicije koji su organizovani pod sloganom "Srbija protiv nasilja" i priznao da oni nemaju veze sa tragedijama koje su se dogodile u Srbiji.

Iako je protest najavljivan kao reakcija na masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i masovno ubistvo u okolini Mladenovca, svima je jasno da je ovaj protest zapravo samo način opozicionih aktera da dođu do fotelja na bilo koji mogući način.

Foto: Printscreen

 

 

- Pogotovo je indikativno što oni koji su obesmišljavali sve dosadašnje proteste su se ovima priključili nakon što su danima nakon tragedije ćutali. Nadam se da neću biti u pravu. I da naši građani razumeju da se ovde ne radi o reakciji na jedan tragičan događaj, već o reakciji na opštu eskalaciju nasilja i razaranje društva. Zato ovaj protest nije zloupotreba jedne tragedije, već otpor građana i opozicije koja bi trebalo da ih predstavlja na decenijsko vladanje nasiljem i strahom. - rekao je Tadić.

Podsetimo, protesti za koje je već potvrđeno da su organizovani od strane opozicije održani su sinoć. Na čelu kolone bili su Srđan Milivojević, koji otvoreno preti smrću Vučićevom bratu i sinu, i Aleksandar Jovanović Ćuta, koji više od svega želi nasilnu smenu vlasti i otvoreno preti rušenjem društvenog poretka!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (84)

Loading
Nena

13.05.2023 10:44

Nema sta da se prica, svima je jasno da protesti nemaju veze sa tragedijom

Maja

13.05.2023 10:46

Jadno je i sramno sto opozicija koristi ovu katastrofu koja nas je zadesila i smrt dece da se politicki promovise

Tea

13.05.2023 10:48

Oni su samo iskoristili ovu tragediju da bi napravili haos na ulicama i dosli do fotelja!

Nikola

13.05.2023 10:49

Maltretiranje gradjana blokadom puteva nikako nije u redu. Razumem proteste ali da se ovakva tragedija koristi u politicke svrhe to ne razumem