PREDSEDNIK VUČIĆ: Nadam se da će Milatović prvo posetiti Srbiju

Autor:

Vesti

03.04.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je otkrio i svoja nadanja kada bi novi predsednik Crne Gore mogao da poseti Srbiju

PREDSEDNIK VUČIĆ: Nadam se da će Milatović prvo posetiti Srbiju

Foto: TV Pink

Predsednik Srbije Alekandar Vučić izjavio je danas da je i lično čestitao Jakovu Milatoviću na pobedi na predsedničkim izborima u Crnoj Gori, kao i da se nada da će nakon inauguracije prva zemlja koju poseti biti Srbija.

Foto: Printscreen

 

- Pre nekoliko minuta sam razmenio poruke sa njim gde sam mu još jednom čestitao i verujem da ćemo u maju kada se ozvaniči jedno od prvih mesta koje će posetiti biti Beograd. Čestitao sam Milatoviću i izrazio nadu i uverenje da će odnosi biti dobri i da ćemo raditi na napretku odnosa. To je jedino važno za nas - rekao je Vučić novinarima u Veroni.

Kako je rekao, Srbija se tokom predizborne kampanje ponašala odgovorno i korektno.

- U medijima, vidim, svi kažu da je pobedio Vučić, pa nije, pobedio je Milatović - rekao je on na pitanje o crnogorskim predsedničkim izborima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (135)

Loading
Vlada

03.04.2023 12:39

Sve čestitke Jakovu Milatoviću na ubedljivoj pobedi na izborima u Crnoj Gori, Crna Gora u Srbiji oduvek ima iskrenog prijatelja i saradnika jer smo bratske zemlje čije je odnose poljuljao bivši režim u Crnoj Gori.

Slobodan

03.04.2023 12:41

Vučić pokazuje odgovornost i diplomatiju čestitajući novom predsedniku Crne Gore i izražavajući nadu u dobre odnose.

Minja

03.04.2023 12:41

Potrebno je da regioni imaju međusobno dobre odnose, kao što to Vučić čini, jer to je važno za stabilnost celog Balkana.

Sava

03.04.2023 12:41

Vučićeva nadanja u napredak odnosa sa Crnom Gorom pokazuju da je on fokusiran na dugoročne ciljeve i dugoročno dobre odnose u regionu.