MILOŠU POZLILO! OTAC NESTALE DEVOJČICE DANKE ILIĆ U TEŠKOM ZDRAVSTVENOM STANJU! Hitna pomoć MOMENTALNO reagovala - srce mu puca iz SATA U SAT!

Autor:

Vesti

27.03.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac male Danke, Miloš Ilić, pretrpeo je zdravstveni napad od stresa zbog nestanka ćerke.

MILOŠU POZLILO! OTAC NESTALE DEVOJČICE DANKE ILIĆ U TEŠKOM ZDRAVSTVENOM STANJU! Hitna pomoć MOMENTALNO reagovala - srce mu puca iz SATA U SAT!

Foto: Društvene mreže

ilic

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, koja je nestala juče u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora, i dalje traje uprkos izazovnim vremenskim uslovima. Policija, helikopteri i građani nesebično pružaju pomoć, ali kiša i hladno vreme otežavaju napredak potrage.

Otac male Danke, Miloš Ilić, pretrpeo je zdravstveni napad od stresa zbog nestanka ćerke. Hitna pomoć je morala intervenisati da mu pruži medicinsku pomoć. Ilić se oglasio na društvenim mrežama prvi put od nestanka svoje ćerke, izražavajući očaj i nadu da će Danka biti pronađena.

Foto: Društvene mreže, Shutterstock, amberalert.rs

Nestala Danka Ilić

Prema rečima komšija i policajaca koji učestvuju u potrazi i istrazi vest o nestanku deteta najdramatičnije je primio otac male Danke, zbog njega je sinoć dolazila i Hitna pomoć s obzirom na to da mu je od stresa pozlilo, pišu beogradski mediji. 

Potraga je trajala celu noć, uz intenzivno učešće Gorske službe spasavanja i policije. Helikopteri su uprkos pomrčini leteli koristeći termovizijske kamere za pretragu terena. Iznad mesta nestanka nalazi se put ka šumi, što dodatno komplikuje situaciju.

Danka Ilić nestala je u utorak oko 13 časova, a njena majka je izjavila da je bila sa sinom u Banjskom polju kada je devojčica nestala. Majka je opisala da je Danka nosila ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i imala je vezanu kosu. Uporedo s naporima policije i građana, Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", takođe je pratio situaciju i izrazio nadu u pronalazak devojčice.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading