NOVI MOMENAT! MAJKA I OTAC DANKE ILIĆ ZAVRŠILI U POLICIJI! Cela Srbija NA NOGAMA - svi žele da nađu devojčicu!

Autor:

Vesti

27.03.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac i majka devojčice za kojom traga cela Srbija su na ispitivanju u policiji.

NOVI MOMENAT! MAJKA I OTAC DANKE ILIĆ ZAVRŠILI U POLICIJI! Cela Srbija NA NOGAMA - svi žele da nađu devojčicu!

Foto: Facebook, twitter

Od male Danke Ilić (2) i nakon 20 sati potrage ni traga ni glasa.

Kako saznaju beogradski mediji, otac i majka devojčice za kojom traga cela Srbija su na ispitivanju u policiji.

Podsetimo, potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, koja je nestala juče u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora, nastavlja se uprkos izazovnim vremenskim uslovima. Policija, helikopteri i građani angažovani su u potrazi, dok kiša i hladno vreme otežavaju napredak potrage.

Meštani svedoče o dugoj povezanosti Dankinih roditelja, koji dolaze iz ugledne porodice.

Ona je iz dobre porodice. Na to imanje dolazi deda deteta, odnosno otac od oca deteta. Majka deteta je posle jako dugo vremena došla hitno na ovo imanje - rekla je jedna meštanka Banje za Blic. 

Policija je intenzivirala ispitivanje svedoka, očevidaca i meštana kako bi prikupila sve moguće informacije koje bi mogle pomoći u pronalaženju devojčice.

Potraga za Dankom trajala je cele noći uz aktivno učešće Gorske službe spasavanja. Iako su vremenski uslovi bili izazovni, helikopteri su uz pomoć dronova leteli čak i u pomračenju, koristeći termovizijske kamere za pretragu terena.

Na mestu nestanka Dankinom se nalazi put ka šumi koja nije gusta, ali u kojoj ima mnogo gustog rastinja, što dodatno otežava pretragu.

Devojčica je nestala u utorak oko 13 časova, a njena majka je izjavila da je bila sa sinom u Banjskom polju kada je devojčica nestala. Prema rečima majke, Danka je nosila ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i imala je vezanu kosu.

BONUS VIDEO 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading