NOVI DETALJ U SLUČAJU MALE DANKE! Svi najviše STREPE zbog OVE JEDNE STVARI! Cela Srbija na nogama!

Autor:

Vesti

27.03.2024

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danka Ilić je nestala dok se igrala sa majkom Ivana i trogodišnjim bratom.

NOVI DETALJ U SLUČAJU MALE DANKE! Svi najviše STREPE zbog OVE JEDNE STVARI! Cela Srbija na nogama!

Foto: Društvene mreže

Čitava zajednica, uključujući i lokalne vlasti, policiju, vatrogasce, Gorsku službu spasavanja i meštane, angažovani su u potrazi male Danke Ilić (2). 

Prvi put u Srbiji pokrenut je sistem "Pronađi me".

- Spasilačke službe deluju bez pauze, svi se trude da pronađu malu Danku. U blizini se nalazi jezero, ima dosta virova ali sve se uredno prečešljava. Ubrzavamo se što pre da prečešljamo sve, kako je i košava počela jako da duva i hladno je vreme. Malo je dete u pitanju, svi smo zabrinuti - kaže izvor za Republiku

Danka Ilić je nestala dok se igrala sa majkom Ivana i trogodišnjim bratom. Ivana, majka devojčice apeluje na pomoć građana.

Foto: Društvene mreže, Twitter

Danka Ilić

- Živimo u Boru. Dovela sam ih da se malo istrče i prošetaju. Moji su poreklom odavde i kao dete sam tu često boravila. Dok sam se okrenula, nije je bilo. Ona još nema dve godine, u maju će ih napuniti. Ne govori još. Zvala sam je, dozivala, nije mi se odazvala. Tu u blizini ima jedna šumica. Molim Boga da je što pre nađemo - rekla je majka Ivana, prenosi Kurir.

Podsetimo, Danka Ilić (2) u borskom naselju Banjsko polje. Traže je policajci, vatrogasci, komunalna policija, više od 300 meštana, dovedeni su psi tragači, podignut dron, ali dete nije pronađeno. U Banjsko polje sad stiže i Žandarmerija, dok policajci mole građane, koji su bili uključeni u potragu da se povuku, jer ometaju pse tragače, kao i akciju policije.

Dete je na sebi imalo ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, vezanu kosu. Odaziva se na ime, ali ona je još mala, ona još ne priča. Javili su se ljudi da je viđena kod neke zgrade, ali nije tu - rekla je majka devojčice.

Roditelji su apelovali na sve ljude koje je vide da odmah pozovu policiju na broj 192 ili se jave na broj 065 281 60 41.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading