MINISTAR GAŠIĆ SE SASTAO SA ŠEFOM MISIJE OEBS U SRBIJI: Radi se na unapređenju saradnje u oblasti bezbednosti

Autor:

Vesti

25.09.2023

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Gašić je naglasio značaj dosadašnje saradnje i istakao da Ministarstvo unutrašnjih poslova ceni podršku koju je OEBS pružio u kampanji predaje oružja.

MINISTAR GAŠIĆ SE SASTAO SA ŠEFOM MISIJE OEBS U SRBIJI: Radi se na unapređenju saradnje u oblasti bezbednosti

Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić razgovarao je danas sa šefom Misije OEBS-a u Srbiji Janom Bratuom o unapređenju saradnje u oblasti bezbednosti i daljoj podršci ove organizacije u jačanju kapaciteta Ministarstva unutrašnjih poslova

Ministar Gašić je naglasio značaj dosadašnje saradnje i istakao da Ministarstvo unutrašnjih poslova ceni podršku koju je OEBS pružio u kampanji predaje oružja koja se sprovodila od 8. maja do kraja juna ove godine. 

Ministar Gašić i ambasador Bratu razgovarali su i o saradnji u postupku pripreme pripadnika nacionalnih manjina za prijem u Centar za osnovnu policijsku obuku i saglasili da će u narednom periodu ova saradnja biti unapređena. 

Takođe, istakli su da će u narednom periodu zajedno raditi na jačanju bezbednosti kroz različite projekte koji za cilj imaju podizanje kapaciteta Ministarstva unutrašnjih poslova i usavršavanje policijskih službenika u prevenciji, kao i efikasnom odgovoru u borbi protiv svih vidova kriminala.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading