TEMPERATURA U NAGLOM PORASTU! Sutra preko 35 stepeni, a već u četvrtak malo drugačije - evo kakvo nas vreme čeka narednih dana

Autor:

Vesti

20.08.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtak na severu uglavnom suvo, a u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

TEMPERATURA U NAGLOM PORASTU! Sutra preko 35 stepeni, a već u četvrtak malo drugačije - evo kakvo nas vreme čeka narednih dana

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ/Z. ŽESTIĆ/ST/N. PANČIĆ

Vreme u Srbiji pretežno sunčano i toplo uz moguću kratkotrajnu maglu ujutro po kotlinama jugozapadne Srbije, kao i na Pešterskoj visoravni.

Mogućnost lokalnog razvoja oblačnosti u planinskim predelima kratkotrajne kiše ili pljuska. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima povremeno i jak severni i severoistočni. Najniža temperatura od 15 do 22, najviša od 33 do 36 stepeni.

Vreme u Beogradu

Kako je najavljeno, prestonicu očekuje sunčano i toplo vreme, temperatura će se kretati od 20 do 34 stepena.

Vreme narednih dana

Narednih dana biće pretežno sunčano i toplo sa maksimalnom temperaturom od 33 do 36 stepeni. Kratkotrajna kiša ili pljusak moguć je jedino u planinskim predelima.

U četvrtak na severu uglavnom suvo, a u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Od ponedeljka se očekuje i pad temperature.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading