PRVI RADNI DAN OVE GODINE DONEO GUŽVE! Evo gde su zastoji u prestonici ovog jutra! (FOTO)

Autor:

Vesti

03.01.2024

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi jutarnji špic u 2024. godini!

PRVI RADNI DAN OVE GODINE DONEO GUŽVE! Evo gde su zastoji u prestonici ovog jutra! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

U Boegradu je ovog jutra primetan pojačan saobraćaj, verovatno zbog toga što je većini Beograđana danas prvi radni dan u ovoj godini.

Gužva je na Gazeli, ali i na Pančevačkom mostu, gde se čeka i do desetak minuta više nego uobičajeno. Da biste u ovom trenutku prešli Gazelu, neophodno vam je oko 15 minuta, 10 više nego kada nema gužve.

Ima gužvi i na Autokomandi i u Ulici Jurija Gagarina, a, začuđujuće, potpuno su prohodni auto-put i Plavi most.

Stanje na putevima u Srbiji

Na putničkim i teretnim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije, pozivajući se na informacije Uprave granične policije, dobijenim u 5:15.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema podacima Zimske službe "Puteva Srbije", na deonici Jošanička Banja - Kopaonik, kolovoz je vlažan i snega ima do 5 centimetara, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.
Na ostalim putnim pravcima prvog i drugog prioriteta održavanja, kolovozi su vlažni u
nižim predelima, a snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na
teritoriji Novog Pazara, zbog čega se preporučuje oprezna vožnja.

Podsetimo, prema informacijama Uprave granične Policije, automobili na izlazu iz Srbije na prelazima Horgoš i Batrovci čekali su juče sat vremena, dok je zadržavanje na Gradini i Preševu bilo 30 minuta.

Putnička vozila na ulazu u zemlju na prelazu Preševo takođe su čekala 30 minuta, saopšteno je iz Auto moto saveza Srbije. 

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading