BEOGRAĐANI JOŠ ODMARAJU! Ovo je stanje na putevima drugog dana 2024. godine! (FOTO)

Autor:

Vesti

02.01.2024

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema gužvi gotovo nigde.

BEOGRAĐANI JOŠ ODMARAJU! Ovo je stanje na putevima drugog dana 2024. godine! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

Ovog jutra Beograd zaobilaze gužve i saobraćajni kolapsi. Nema zadržavanja gotovo nigde, što se verovatno objašnjava time da se neki još uvek nisu vratili na posao.

Prohodna je Gazela, kao i Pančevački, Brankov i Plavi most.

Pusto je i na Autokomandi, Novom Beogradu, kod Skupštine.

Stanje na putevima u Srbiji

Na deonici Jošanička Banja - Kopaonik, kolovoz je vlažan i snega ima ima do 5 centimetara, saopštilo je jutros Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Na ostalim putnim pravcima prvog i drugog prioriteta održavanja, kolovozi su vlažni u nižim predelima, a snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Novog Pazara, zbog čega se preporučuje oprezna vožnja.

Na autoputu od petlje Novi Banovci do petlje Bubanj Potok, ima mestimično magle i vidljivost je na pojedinim mestima smanjena na 100 metara.

U okolini Zaječara, na prevoju Čestobrodica zbog magle vidljivost je smanjena na 100 metara, kao i na delu puta Krivi Vir-Grza na putu I B 36. Učestali sitni odroni, duž nestabilnih kamenih kosina i u klisurama, a najviše ih ima na Đerdapskoj magistrali.

Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima: 
II A-210   Jošanička Banja - Kopaonik, II A-199   Novi Pazar - Deževa - Šaronje - Odvraćenica, II A-210   Kopaonik - Rudnica, II A-211   Kopaonik - Jaram  i  II A-198   Raška - Kuti - Odvraćenica.

Zbog predstojećih praznika očekuje se povećan intenzitet saobraćaja ka svim zimskim turističkim centrima, zbog čega "Putevi Srbije" apeluju na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu i poštuju saobraćajne propise.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading