PREKO PLAVOG MOSTA AKO BAŠ MORATE! Ove saobraćajnice su od jutros kritične - mili se i jedva prolazi, formirane kolone! (FOTO)

Autor:

Vesti

21.12.2023

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnji špic parališe delove grada, dok na drugim nema zadržavanja.

PREKO PLAVOG MOSTA AKO BAŠ MORATE! Ove saobraćajnice su od jutros kritične - mili se i jedva prolazi, formirane kolone! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

Gužve nisu zaobišle najprometnije deonice naše prestonice. Velike su kolone na auto-putu, od isključenja za Konjarnik na gradu, ali i na deonici kroz Novi Boograd.

Zastoji su na Gazeli, Pančevačkom i Plavom mostu, gde je ovog jutra najkritičnija situacija. 

Nešto manje su gužve na Autokomandi, dok su ostale saobraćajnice opterećene automobilima, ali nema zadržavanja.

Stanje na putevima u Srbiji

Najopterećeniji putni pravci u Srbiji prvog i drugog prioriteta održavanja, ovog jutra su prohodni i na njima nema snega.

Kako je saopštilo Javno preduzeće "Puitevi Srbije", na ostalim putnim pravcima trećeg prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, a snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Novog Pazara i Vranja, zbog čega se preporučuje oprezna vožnja.

Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Stanje na granicama

Teretna motorna vozila na graničnom prelazu Šid, na izlazu iz zemlje, čekaju četiri sata, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. 

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5:15, kamioni na prelazu Gradina, takođe na izlazu, čekaju 90 minuta, a na Horgošu i Batrovcima jedan sat.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila, dodaje se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading