OSTAVILI SVE BEZ TEKSTA! Pogledajte šta su stanari jedne zgrade u Topoli uradili za najmlađeg komšiju! (FOTO)

Autor:

Vesti

26.12.2023

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije trebalo mnogo da se razmišljamo, jedno je dalo predlog i svi smo se u tome složili, zajednički smo odradili dekoraciju zgrade svako je na svoj način dao doprinos. Najmlađi su naša radost, iako ih je samo četvoro u zgradi, trudimo se da na svaki način ulepšamo njihovo detinjstvo, kaže Svetlana.

OSTAVILI SVE BEZ TEKSTA! Pogledajte šta su stanari jedne zgrade u Topoli uradili za najmlađeg komšiju! (FOTO)

Foto: Printskrin/RINA

U stambenoj zgradi u Topoli, praznično raspoloženje je već počelo da se oseća, zahvaljujući složnim stanarima koji su se udružili kako bi priredili iznenađenje za najmlađeg stanara Đorđa.

Upravnica zgrade Svetlana Nikolić Petrović, istakla je da je odluka o darivanju bila brza i jednoglasna, te da su svi stanari dali svoj doprinos u dekoraciji zgrade.

- Nije trebalo mnogo da se razmišljamo, jedno je dalo predlog i svi smo se u tome složili, zajednički smo odradili dekoraciju zgrade svako je na svoj način dao doprinos. Najmlađi su naša radost, iako ih je samo četvoro u zgradi, trudimo se da na svaki način ulepšamo njihovo detinjstvo. Pošto su troje dece stariji, a samo je Đorđe mali, mi smo odlučili da za njega kupimo poklon paketić i uručili smo mu u prisustvu naših dama - kaže za RINU upravnica Svetlana Nikolić Petrović.



Svetlana je na poziciji upravnice već mesec dana, ali je već stekla pohvale i poštovanje svih stanara. Njena inicijativa da priredi iznenađenje za najmlađeg stanara dodatno je učvrstila odnose među stanarima, koji ističu da su postali jedna složna porodica zahvaljujući njenom angažovanju.


Stanari su istakli da je Đorđe mali, ali da unosi veliku radost u njihovu zgradu. S obzirom na to da je mali broj dece u zgradi, odlučili su da se posebno posvete darivanju Đorđa i učine mu praznike još lepšim.

Milena Maksimović Ranđelović je izrazila zadovoljstvo što su uspeli da prirede iznenađenje za najmlađeg stanara, ističući da je to bio zajednički uspeh svih stanara.

Ovo praznično darivanje u Topoli pokazuje koliko zajedništvo među stanarima može uneti radost i toplinu u svakodnevni život. Upravnica Svetlana Nikolić Petrović je svojim angažovanjem pokazala kako jedna osoba može pokrenuti pozitivne promene u zajednici, a stanari su se udružili kako bi zajedno učinili praznične dane posebnim za najmlađeg među njima.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading