U 27 SAM. ULAZI ČOVEK U RADNIČKOM ODELU I SEDA PORED MENE... : Zbog ovog posta jedne Beograđanke bruji Tviter

Autor:

Vesti

04.03.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se vozimo gradskim prevozom često možemo da čujemo ili vidimo neobične situacije i događaje, a neretko i da budemo njeni akteri.

U 27 SAM. ULAZI ČOVEK U RADNIČKOM ODELU I SEDA PORED MENE... : Zbog ovog posta jedne Beograđanke bruji Tviter

Foto: Republika.rs

Jedna korisnica Tvitera je napisala na toj društvenoj mreži šta se desilo, nakon što je pored nje u autobusu seo jedan čovek u radničkom odelu i izvinio joj se jer nije želeo da je isprlja.

U 27 sam. Ulazi čovek u radničkom odelu i seda pored mene. Kaže izvinite ne bih da Vas isprljam. Ja rekoh ne brinite se, vredne ruke nikada ne mogu biti prljave. Sedite i uživajte. Dobila sam osmeh od uva do uva i pozdrav i zahvalnost kada je čika izašao. Meni je dan dobar, napisala je jedna korisnica Tvitera.

 

 

Naon ovog posta krenuli su da se nižu mnogobrojni komentari:

- Ako. Lepa reč i treba da leti na krilima anđela.

- Najlepše trenutke u poslu sam provela sa radnicima, mnogo ih je pametnih i vrednih. Bitno je da si dobar čovek, obrazovanje je lična stvar.

- Bravo! Pravo u centar

- Tako to treba.

Pročitavši ovaj tvit mnogi su se prisetili i svojih najmilijih koji i dan danas krvavo zarađuju kako bi imali koru hleba za sebe i svoju porodicu, kojima su ruke prljave, ali rade pošteno.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading