PRETUČEN BEOGRADSKI BIZNISMEN: Napadač se maskirao u đubretara, pa ga zaskočio!

Autor:

Vesti

03.11.2022

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maskiran u radnika čistoće napadač je prebio muškarca u centru Beograda.

PRETUČEN BEOGRADSKI BIZNISMEN: Napadač se maskirao u đubretara, pa ga zaskočio!

Foto: Shutterstock

Brzom reakcijom policije u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom zbog nanošenja teških telesnih povreda S. P. uhapšen je M. M.

Ovaj neverovatan napad, koji kao da je izveden prema scenariju nekog špijunskog filma, prema saznanjima Kurira, dogodio se 21. oktobra, ispred zgrade u kojoj napadnuti čovek stanuje.

Prema nezvaničnim informacijama, prišao mu je muškarac obučen u đubretarsku uniformu, sa kapuljačom preko glave i maskom na licu.

- U ruci je imao čak i metlu i gumene rukavice, koje je najverovatnije stavio kako ne bi ostavio tragove. Postavio je S. P. nekoliko pitanja a onda počeo brutalno da ga udara po glavi i telu, do te mere da mu je polomio nos. Kada je čovek počeo da doziva pomoć, napadač ga je ostavio da leži i pobegao - otkriva izvor Kurira.

Napad muškarca prerušenog u radnika čistoće, kako saznajemo, dogodio se usred dana, nešto posle 9 sati ujutru.

Biznismen je napad prijavio policiji, koja je u saradnji sa tužilaštvom identifikovala i privela osumnjičenog za parebijanje S. P.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading