(VIDEO) Velikani u redu za Jovića!

Autor:

Sport

26.03.2018

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Benfike koji igra na pozajmici u nemačkom Ajntrahtu Luka Jović, dobrim igrma zainteresovao je veće bundesligaške klubove, koji počinju da se utrkuju za potpis mladog Srbina.

RepublikaFoto: instagram.com/ukajovic_35
Luka Jović

Šest golova bivšeg fudbalera Zvezde na 16 utakmica nije prošlo neprimetno, srpski napadač je jedno od najprijatnijih iznenađenja u nemačkom šampionatu.

Ajntraht ga je pozajmio na dve sezone s opcijom da ga otkupi već posle prve.  Kako piše O Jogo, Ajntraht može da dobije Luku za obeštećenje od 10 miliona evra. Benfika je takođe u ugovor o pozajmici ubacili i klauzulu da im pripada 30 odsto od obeštećenja u slučaju buduće Jovićeve prodaje iz Ajntrahta.

Međutim, kako trenutno stvari stoje, srpski fudbaler bi mogao karijeru da nastavi u mnogo jačem klubu od Ajntrahta. Za Luku se interesuju bogatiji i moćniji bundesligaši nego što je Ajntraht. Portugalci nisu otkrili o kojim klubovima se radi, ali nema sumnje da će 19-godišnji Srbin tokom letnjeg prelaznog roka biti veoma tražen. Mada, ne isključuje se opcija da Ajntraht otkupi Luku od Benfike i da ga potom proda ako dođe neka primamljiva ponuda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading