JEZIV SNIMAK, IZBEGAO SUDAR PA POKOSIO ŽENU I DETE: Beba u kritičnom stanju! (VIDEO)

Autor:

Svet

22.03.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nezgoda u Kostromi šokirala stanovnike

JEZIV SNIMAK, IZBEGAO SUDAR PA POKOSIO ŽENU I DETE: Beba u kritičnom stanju! (VIDEO)

Foto: printskrin/rentv


U centru Kostrome, vozač je izbegavajući sudar udario ženu koja je gurala kolica sa detetom. Nesrećni događaj se desio u blizini prodavnice, kada je vozač pokušavao da izbegne sudar sa drugim vozilom. Nažalost, umesto da izbegne sudar, udario je ženu i njeno dete, što je dovelo do ozbiljnih povreda.


Kao posledica udara, beba je udarila u zid prodavnice i trenutno je u kritičnom stanju. Lekari se bore za njen život, a povrede su označene kao ozbiljne i zahtevaju hitnu medicinsku intervenciju. Sa druge strane, majci deteta je dijagnostikovan prelom kuka i traumatska povreda mozga, što će zahtevati duži period oporavka i intenzivnu medicinsku negu.

 

 


Ova tragična saobraćajna nezgoda izazvala je šok i zabrinutost među stanovnicima Kostrome. Lokalne vlasti su brzo reagovale i pokrenule istragu kako bi utvrdile sve okolnosti ovog događaja i preduzele odgovarajuće mere kako bi se slični incidenti u budućnosti sprečili.


Ovaj incident je podsetnik svim vozačima da je neophodno da voze oprezno i da obrate pažnju na sve učesnike u saobraćaju, posebno pešake i bicikliste. Povećanje svesti o bezbednosti u saobraćaju može pomoći u sprečavanju sličnih tragedija i očuvanju života.


Saobraćajne nezgode poput ove služe kao podsetnik da je bezbednost u saobraćaju od suštinskog značaja. Nadamo se brzom oporavku povređenih, dok istovremeno apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu odgovorni i pažljivi kako bi se sprečile slične tragedije u budućnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading