PRINC VILIJAM OČAJAN ZBOG OCA KRALJA ČARLSA I SUPRUGE KEJT: "Pobegao sam od svega"

Autor:

Svet

09.02.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Briga o porodici u teškim vremenima

PRINC VILIJAM OČAJAN ZBOG OCA KRALJA ČARLSA I SUPRUGE KEJT: "Pobegao sam od svega"

Foto: imageplotter / Avalon / Profimedia

Princ Vilijam


Kraljevska porodica je nedavno prošla kroz teške trenutke zbog zdravstvenih problema članova. Princ Vilijam, sin kralja Čarlsa, se vratio službenim obavezama nakon što je njegova supruga, Kejt Midlton, nedavno imala operaciju abdomena. Uprkos porodičnim izazovima, princ Vilijam se zahvalio javnosti na podršci koju su pružili njegovoj supruzi i ocu, ističući koliko im to znači.

Princ Vilijam se obratio javnosti

Princ Vilijam se obratio publici na ceremoniji, izražavajući zahvalnost za podršku koju su primili. Istakao je važnost tih poruka podrške u teškim trenucima za porodicu. Pokušavajući da unese malo vedrine, princ je svojim šarmom i humorom razveselio prisutne, ističući da je došao na događaj kako bi malo pobegao od medicinskih briga koje su ih okupirale proteklih nedelja.

– Pošteno je reći da su proteklih nekoliko nedelja bili više medicinski usmerene pa sam mislio da dođem na ovaj događaj kako bih pobegao od svega – rekao je princ.


Briga o porodici na prvom mestu

Princ Vilijam je posvetio svoje vreme brizi o supruzi i deci odmah po objavi da je Kejt Midlton imala operaciju. Odlagao je svoje javne angažmane kako bi pružio podršku porodici u teškim trenucima. Iako se očekuje da će se Kejt vratiti dužnostima posle Uskrsa, princ Vilijam je pokazao predanost brizi o porodici kao prioritetu.

Kralj Čarls III i njegova borba sa rakom

Nedugo nakon što je Kejt imala operaciju, stigla je vest da kralj Čarls III boluje od raka. Iako se suočava sa ovom teškom bolešću, kralj se vratio svojim poslovnim obavezama, ali i dalje brine o supruzi. Očekuje se da će se kraljica vratiti dužnostima posle Uskrsa, što će biti novi izazov za celu porodicu.

Kraljevska porodica je pokazala snagu i jedinstvo u suočavanju sa zdravstvenim izazovima, ističući važnost porodične podrške u teškim trenucima. Svi članovi porodice su se posvetili brizi jedni o drugima, pružajući primer zajedništva i ljubavi u teškim vremenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading