INTERVJU SA KARLSONOM: Šta znači Putinova izjava o iznenadnom napadu Amerike na Rusiju?

Autor:

Svet

09.02.2024

00:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki voditelj Taker Karlson u ponoćnom intervjuu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom

INTERVJU SA KARLSONOM: Šta znači Putinova izjava o iznenadnom napadu Amerike na Rusiju?

Foto: Tanjug/AP

Tanjug/AP


Američki voditelj Taker Karlson je objavio intervju sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom koji je privukao pažnju celog sveta. Razgovor je započet povodom nedostatka informacija o dešavanjima u Rusiji i Ukrajini među stanovnicima SAD. Karlson je postavio pitanje o početku rata, na šta je Putin istakao da Rusija teži rešenju situacije putem pregovora.

Rusija i Ukrajina: Pregovori kao ključ rešenja

Putin je naglasio da veruje u mogućnost dogovora između Rusije i Ukrajine, ističući važnost pregovora u rešavanju konflikta. Takođe, tokom intervjua, Putin je tražio od Karlsona dozvolu da pruži "malo istorijske pozadine", čime je istakao značaj istorijskih činjenica u razumevanju kompleksnih međunarodnih odnosa.

Neočekivani udarac: Misinterpretacija ili ozbiljna tema?

Karlson je postavio pitanje o verovanju Rusije u mogućnost iznenadnog napada od strane SAD, na šta je Putin naglasio da to nije ono što je izjavio. Ova izjava dodatno ukazuje na značaj preciznog prenošenja informacija i izbegavanja nesporazuma u međunarodnim odnosima.

"Poenta nije u tome da će Amerika zadati neočekivani udarac Rusiji, ja to nikada nisam rekao. Da li imamo tok-šou ili vodimo ozbiljan razgovor?", odgovorio je Putin.


Intervju sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom predstavlja važan korak ka boljem razumevanju stanja u Rusiji i Ukrajini, ističući potrebu za dijalogom i istorijskim kontekstom u analizi međunarodnih odnosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading