MAJKA MONSTRUM IZMASAKRIRALA MUŽA, ĆERKICE, PA SEBE LIŠILA ŽIVOTA! Nakon istrage, policija došla do JEZIVOG razloga - zbog OVOGA je to uradila! (VIDEO)

Autor:

Svet

20.01.2024

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oružje ubistva nalazilo se u blizini tela žene, a to je navelo istražitelje da zaključe da je Andrea odgovorna za porodično ubistvo.

MAJKA MONSTRUM IZMASAKRIRALA MUŽA, ĆERKICE, PA SEBE LIŠILA ŽIVOTA! Nakon istrage, policija došla do JEZIVOG razloga - zbog OVOGA je to uradila! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/brooklynosaehunmwen.edo

Majka iz Nju Džerzija ubila je muža i njihove dve male ćerke, a zatim i sebe nakon što je njihova porodična kuća u predgrađu zaplenjena.

Andrea Alarkon (42) ubila je iz vatrenog oružja muža Rubena (51) i ćerke Skarlet (9) i Emu (6) pre nego što je okrenula oružje na sebe u porodičnoj kući u okrugu Junion.

Lokalna policija došla u sredu oko 10.30 da porodici uruči obaveštenje o deložaciji, međutim, zatekli su četiri tela sa smrtonosnim ranama od vatrenog oružja, prenosi VNBC.

- Oružje ubistva nalazilo se u blizini tela žene, a to je navelo istražitelje da zaključe da je Andrea odgovorna za porodično ubistvo - navode tužioci.

Кuća je prethodno prodata u novembru za 322.000 dolara nakon čega je porodica, koja je tamo živela 15 godina, imala 60 dana da ode, prenosi Kurir.

- Kod tragedija ovakvih razmera nema razumnog objašnjenja. Naše misli su usmerene na porodicu i prijatelje žrtava i na celu zajednicu nakon ovog užasnog događaja - rekao je tužilac Vilijam Danijel.

Direktor policije sindikata Кristofer Doneli opisao je smrt porodice kao duboko tragičan događaj koji je uzdrmao zajednicu do srži.

- Naša srca su sa porodicama i voljenima žrtava - rekao je Doneli.

Podsetimo, objavljeni su novi detalji iz sudskih dokumenata Nemačke u kojima se spominje otmica male Medlin Mekejn iz maja 2007. godine.

U spisima koji su iznenada ugledali svetlost dana i u kojima je glavni "junak" monstruozni pedofil Kristijan Brikner (46) otkriva se da je taj čovek pre navodne otmice Medi isto učinio nekoliko dana ranije.

Osuđeni pedofil i silovatelj Kristijan Brikner navodno je kidnapovao još jednu devojčicu (14) koju je danima držao u zatočeništvu terajući je da radi sve što on poželi i bičujući je ako bi bila neposlušna!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading