BIČEVAO JU JE I TERAO DA RADI UŽASNU STVAR: Procurila tajna dokumenta, otkriven JEZIV ZLOČIN navodnog otmičara male Medlin!

Autor:

Svet

19.01.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni osumnjičeni za čuvenu otmicu male Britanke pre groznog zločina učinio je jednako odvratnu stvar

BIČEVAO JU JE I TERAO DA RADI UŽASNU STVAR: Procurila tajna dokumenta, otkriven JEZIV ZLOČIN navodnog otmičara male Medlin!

Foto: Tanjug/AP

Tanjug/AP

Objavljeni su novi detalji iz sudskih dokumenata Nemačke u kojima se spominje otmica male Medlin Mekejn iz maja 2007. godine.

U spisima koji su iznenada ugledali svetlost dana i u kojima je glavni "junak" monstruozni pedofil Kristijan Brikner (46) otkriva se da je taj čovek pre navodne otmice Medi isto učinio nekoliko dana ranije.

Osuđeni pedofil i silovatelj Kristijan Brikner navodno je kidnapovao još jednu devojčicu (14) koju je danima držao u zatočeništvu terajući je da radi sve što on poželi i bičujući je ako bi bila neposlušna!

 

 

Kristijan Brikner nalazi se u zatvoru u Nemačkoj gde služi sedmogodišnju kaznu zbog silovanja 72-godišnje turistkinje koja se nalazila u istom odmaralištu gde je nestala Medlin. Taj zločin počinio je dve godine ranije, tako da ispada da je više puta Brukner dolazio na isto mesto.

Sudska dokumenta su otkrila optužbe da je u aprilu 2007. oteo dete s plaže pre nego što ga je naterao na seksualne odnose s njim, a sve se dogodilo samo mesec dana pre nego što je Madlin nestala iz svog kreveta u portugalskom letovalištu, prenosi Dnevnik.hr.

Slučaj Medlin Mekejn zaokuplja svet već 16 godina jer policija tek treba da otkrije istinu o tome šta se dogodilo trogodišnjoj devojčici koja je nestala 3. maja 2007., dok je bila na odmoru sa porodicom u Praja da Luzu, smeštenom u regiji Algarve u Portugalu.

Nemačke vlasti istražuju Briknera poslednjih pet godina. Boravio je u Portugalu između 1995. i 2007. provodeći vreme u svom kamperu nedaleko od letovališta Praja da Luz.

Osumnjičen je u slučaju Mekejn nakon što je njegov žuto-beli kamper VW T3 Westfalia navodno uočen u blizini letovališta u Portugalu gde je Madlin nestala. On je negirao da je u to vreme bio na tom području.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading