JEZIV SNIMAK LANČANOG SUDARA! DVE OSOBE POGINULE: Dva autobusa i kamion učestvovali u stravičnoj nesreći! (VIDEO)

Autor:

Svet

10.01.2024

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća na auto-putu u Turskoj

JEZIV SNIMAK LANČANOG SUDARA! DVE OSOBE POGINULE: Dva autobusa i kamion učestvovali u stravičnoj nesreći! (VIDEO)

Foto: printskrin


U stravičnom lančanom sudaru koji se dogodio 5. januara na auto-putu u Turskoj, najmanje dve osobe su izgubile život, dok je osam osoba povređeno.

Nažalost, jezivi snimak momenta sudara koji se proširio društvenim mrežama prikazuje kako se jedan autobus zakucao u drugi, pritom ga gurajući nekoliko desetina metara od siline udara. Ova nesreća se dogodila u selu Karakurt, okrugu Sarikamiš u Karsu, a učestvovala su dva autobusa i kamion.

 

 


**Brza reakcija spasilačkih timova**

Nakon ove strašne nesreće, na mesto događaja odmah su upućeni zdravstveni, policijski i spasilački timovi. Njihova brza reakcija i koordinacija bila je od vitalnog značaja u pružanju pomoći povređenima i smanjenju daljih posledica ove tragedije.

 

 


**Bezbednost na turskim auto-putevima**

Ova nesreća još jednom ukazuje na važnost bezbednosti u saobraćaju, posebno na autoputevima gde su brze vožnje i veći broj vozila prisutni. Turske vlasti konstantno rade na unapređenju bezbednosti na putevima, ali je ova nesreća podsetnik da je neophodno konstantno raditi na podizanju svesti o važnosti pridržavanja saobraćajnih propisa i vožnje pod odgovarajućim uslovima.

**Istraga o uzrocima nesreće**

Policija je započela istragu kako bi utvrdila uzroke ove nesreće i eventualne propuste koji su doveli do ove tragedije. Detalji o uzrocima nesreće biće od velikog značaja kako bi se smanjio rizik od sličnih incidenata u budućnosti. Očekuje se da će rezultati istrage pružiti važne informacije o tome šta se tačno desilo u sudaru.

 

 


**Solidarnost i podrška porodicama žrtava**

U ovakvim trenucima, važno je da zajednica pokaže solidarnost i podršku porodicama žrtava ove nesreće. Nažalost, gubitak života u saobraćajnim nesrećama ostavlja dubok trag, te je podrška porodicama i prijateljima neophodna kako bi se lakše nosili sa ovom teškom situacijom.

Nadamo se da će istraga pružiti odgovore o uzrocima ove nesreće i da će se preduzeti koraci kako bi se smanjio rizik od sličnih tragedija u budućnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading