"ZAPAD NIKAD NEĆE SLOMITI RUSIJU, UKRAJINA NEMA BUDUĆNOST": Putinov ISTORIJSKI govor povodom Dana heroja! SVET SE TRESE!

Autor:

Svet

10.12.2023

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da su zapadne zemlje pokušale da oslabe i unište Rusiju, ali da to nikada neće uspeti.

"ZAPAD NIKAD NEĆE SLOMITI RUSIJU, UKRAJINA NEMA BUDUĆNOST": Putinov ISTORIJSKI govor povodom Dana heroja! SVET SE TRESE!

Foto: Tanjujg/ap

"Pokušali su da Rusiju potisnu, da je oslabe. I na kraju da je slome. To neće uspeti. Nikada", rekao je Putin na ceremoniji dodele nagrada povodom Dana heroja otadžbine, održanoj 8. decembra, a snimke sa ceremonije danas je objavio novinar TV Rusija-1.

Putin je podsetio na izjave bivše nemačke kancelarke Angele Merkel i bivšeg francuskog predsednika Fransoa Olanda, koji su priznali da nisu imali nameru da sprovode sporazume iz Minska i da su ih iskoristili za pripremu Ukrajine za sukob, prenosi agencija RIA Novosti.

Putin je ocenio da budućnost Rusije zavisi od učesnika "specijalne operacije", kako zvanična Moskva naziva rat u Ukrajini. Ceremonija dodeljivanja nagrada održana je u Kremlju u petak, uoči Dana heroja otadžbine, koji Rusija obeležava 9. decembra.

"Ukrajina nema budućnost"

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je u emisiji „Moskva. Kremlj. Putin“, čiji je deo na svom Telegram kanalu objavio Pavel Zarubin, da odbrambena industrija uzima maha, ali resursi druge strane presušuju, jer nema svoju bazu, ni novac, ni ideologiju.

"Industrija uzima maha, počeli su da proizvode višestruko više. Znam da još nije sve dovoljno", primetio je predsednik tokom razgovora sa učesnicima dodele nagrada povodom Dana heroja Rusije.

"Ali oni posustaju, nemaju svoju bazu. Kada nemaju svoju bazu, nemaju svoju ideologiju, nemaju svoju industriju, nemaju svoju sopstveni novac, oni nemaju ništa svoje, onda nema budućnosti. Ali mi je imamo“, rekao je Putin.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading