MASKIRANI LOPOVI UBILI MILIONERA U VILI I POBEGLI SA SATOVIMA VREDNIM 200.000 EVRA - Istraga otkriva nova saznanja o brutalnom napadu

Autor:

Svet

10.11.2023

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema poslednjim informacijama iz rumunske policije, biznismen i milioner Adrijan Kreiner je preminuo u bolnici nakon što su ga brutalno pretukli i opljačkali maskirani lopovi u njegovoj vili.

MASKIRANI LOPOVI UBILI MILIONERA U VILI I POBEGLI SA SATOVIMA VREDNIM 200.000 EVRA - Istraga otkriva nova saznanja o brutalnom napadu

Foto: Facebook/Adrian Kreiner

Ovaj događaj je šokirao celo mesto Sibinj, a novi detalji iz istrage otkrivaju da su napadači možda već napustili zemlju.

Adrijan Kreiner je bio uspešan biznismen koji je imao 50 godina i poslovao je u automobilskoj industriji. Njegova kompanija je prošle godine ostvarila profit od 2,5 miliona leja. Međutim, njegovo bogatstvo je privuklo i pažnju kriminalaca.

Foto: Facebook/Adrian Kreiner

Adrijan Kreiner

 


U nedelju uveče, nakon nekoliko dana uhođenja, trojica naoružanih i maskiranih napadača su ušli u Adrijanovu vilu. On se nalazio u kući sa svojom ćerkom i verenicom, a lopovi su ih sve brutalno pretukli i opljačkali. Prema nezvaničnim informacijama, napadači su među sobom komunicirali na engleskom jeziku, što ukazuje da su možda stranci.

Da bi prekrili tragove, lopovi su pre napada presekli dalekovode na ulici, isključili alarmni sistem i uništili video nadzor. Međutim, sistem unutrašnjeg nadzora je radio tokom celog napada. Kako se navodi u istrazi, provala je trajala 40 minuta, a lopovi su pobegli sa satovima vrednim 200.000 evra.

Foto: Facebook/Adrian Kreiner

Adrijan Kreiner

 


Nakon napada, Adrijan je prebačen u bolnicu gde je dva dana kasnije preminuo od povreda zadobijenih u napadu. Policija je pronašla opušak cigarete na ulici pored Adrijanove vile i poslala ga na DNK testiranje u nadi da će identifikovati napadače. Međutim, kako vreme prolazi, situacija postaje sve komplikovanija.

Prema rečima Adrijanovog poslovnog partnera, on je dobijao pretnje smrću, ali ih nije shvatao ozbiljno. Policija razmatra dve mogućnosti - da je u pitanju pljačka ili napad mafije prerušen u krađu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading