GOST UPUCAO MLADOŽENJU IZ RAFALNE PUŠKE! Najsrećniji dan se pretvorio u NOĆNU MORU - metak ga samo POKOSIO! (VIDEO)

Autor:

Svet

23.09.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava na svadbi odnela život mladoženje, gost uhapšen.

GOST UPUCAO MLADOŽENJU IZ RAFALNE PUŠKE! Najsrećniji dan se pretvorio u NOĆNU MORU - metak ga samo POKOSIO! (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@WEPR19

Na šokantnom snimku koji je zabeležen na svadbenoj proslavi u Jordanu, jedna slučajna pucnjava odvela je mladoženju u smrt. Incident se dogodio prošlog meseca tokom veselja pred venčanje u provinciji Maan u Jordanu, a tragični događaj ostavio je porodicu i prijatelje u dubokoj tuzi.

Na snimku se vidi nekoliko gostiju kako pucaju iz automatskih pušaka u vazduh dok igraju uz muziku, uobičajenu praksu na svadbama u nekim delovima Bliskog istoka. Nekoliko sekundi kasnije, jedan od gostiju je pokušao da spusti oružje, ali se slučajno okidač opalio, ispalivši metak koji je pogodio mladoženju koji se veselio nekoliko metara dalje. Snimak takođe pokazuje da je među gostima bilo mnogo dece, što dodatno povećava opasnost i ozbiljnost incidenta.

 

 

Mladoženja, koji je inače bio policajac, prevezen je u bolnicu, ali nažalost, nije preživeo povrede koje je zadobio. Zvaničnik policije je izvestio da je gost koji je slučajno ispalio metak uhapšen, a njegovo oružje je zaplenjeno.

Mlada je navodno bila u kozmetičkom salonu kad je saznala za ovu tragičnu vest. Venčanje, koje je bilo planirano za sledeći dan, pretvorilo se u dan tuge i žalosti za njenu porodicu i goste.

Nakon ovog incidenta, vlasti su zabranile pucanje tokom svadbenih proslava, a osobe koje neovlašćeno koriste vatreno oružje ili eksplozive suočavaju se sa zatvorskim kaznama do tri meseca ili novčanim kaznama. Takođe su pokrenute kampanje za edukaciju stanovništva o opasnostima pucanja na slavljima i promovisane poruke poput "Ne ubijaj svoju sreću".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading