LEPOJ VERUŠKI (19) PROSULI MOZAK ZBOG TELEFONA! Komšija je našao u LOKVI KRVI - posle PET dana pala u komu i umrla! (FOTO)

Autor:

Svet

02.09.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšija ju je pronašao u lokvi krvi i odmah pozvao Hitnu pomoć.

LEPOJ VERUŠKI (19) PROSULI MOZAK ZBOG TELEFONA! Komšija je našao u LOKVI KRVI - posle PET dana pala u komu i umrla! (FOTO)

Foto: Ilustracija: Republika.rs,ST/Nebojša Mandić

Tragična priča o Veruški Nel, dvadesetogodišnjoj devojci iz Južne Afrike, potresa svet. Veruška je preminula nakon što su je, kako se sumnja, napali pripadnici lokalne bande. Njena majka, Džeki Nel, otkrila je jezive detalje napada.

Prema njenim rečima, Veruška je poznavala napadače, koji su bili komšije. Oni su došli do njenih vrata, a nakon što ih je otvorila, napali su je. Nakon što su je upucali, šutnuli su je u stomak.

Komšija ju je pronašao u lokvi krvi i odmah pozvao Hitnu pomoć. Veruška se borila za svoj život pet dana, prepoznajući svoje napadače dok je bila pri svesti. Nažalost, pala je u komu i preminula.

Foto: Printskrin, mirror, facebook

 

Portparolka policije Prisila Naidu potvrdila je da je pokrenuta istraga ovog slučaja, sa sugestijom da napad može biti povezan sa bandama.

Veruškinu smrt prate izrazi saučešća i tuga na društvenim mrežama. Lokalna organizacija za borbu protiv rodno zasnovanog nasilja, "Women for Change," takođe se oglasila na društvenim mrežama, izražavajući duboko žaljenje povodom ovog užasnog događaja.

Ova tragična priča podseća na probleme sa nasiljem u Južnoj Africi, koja je ranije bila proglašena za jednu od najopasnijih zemalja za žene. Veruška Nel, prelepa mlada dama, ostavlja neizbrisiv trag u srcima svojih najbližih i mnogih koji saosećaju sa njihovim gubitkom.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading