"TERORISTIMA I NJIHOVIM ROĐACIMA UNIŠTITI KUĆE!" Medvedev zahteva SUROVU ODMAZDU nakon napada na Krimski most!

Autor:

Svet

17.07.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medvedev traži da se gađaju kuće glavnih funkcionera u Ukrajini, ali i da njihovi rođaci ne budu pošteđeni.

"TERORISTIMA I NJIHOVIM ROĐACIMA UNIŠTITI KUĆE!" Medvedev zahteva SUROVU ODMAZDU nakon napada na Krimski most!

Foto: Tanjug/AP

Zamenik predsednika Saveta za bezbednost Ruske Federacije Dmitrij Medvedev izjavio je da iskustvo, kako domaće, tako i svetsko, pokazuje da je "nemoguće boriti se protiv terorista međunarodnim sankcijama, zastrašivanjem i da oni razumeju samo jezik sile".

- Zato je potrebno dići u vazduh kuće terorista i kuće njihovih rođaka, tražiti i eliminisati njihove saučesnike, napuštajući besmislenu ideju suđenja protiv njih. Ali najvažnije je uništiti najviše rukovodstvo terorističkih formacija, u kakvim god pukotinama se kriju ti insekti. Teško je, ali je izvodljivo - naveo je Medvedev na Telegramu.

Lider samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR) Denis Pušilin izjavio je da ukrajinske vlasti "sada teroristički napad na Krimski most predstavljaju kao nacionalno dostignuće".

- Pokušavaju da prikriju sopstvene neuspehe udarima na civilno stanovništvo i civilnu infrastrukturu - naveo je na Telegramu vršilac dužnosti šefa DNR.

Podestimo, dve osobe su poginule, a jedno dete je povređeno u jutrošnjem napadu na Krimski most, za koji je Rusija optužila Ukrajinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Duško

17.07.2023 16:50

Oni su vazali vladinog sistema Ukrajine. Izvršavaju njihova naređenja ,kao i službe bezbednosti koje obavljaju prljave poslove za "čistu"državu. Znači, koga trebamo gađati ?