"RADI SE O TERORISTIČKOM NAPADU! POSLALI SU DRONOVE UBICE!" Kremlj žestoko odbrusio Ukrajincima: Istraga će otkriti ŠOKANTNE INFORMACIJE!

Autor:

Svet

17.07.2023

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nacionalni komitet za antiterorizam tvrdi da su napad izveli ukrajinski dronovi

"RADI SE O TERORISTIČKOM NAPADU! POSLALI SU DRONOVE UBICE!" Kremlj žestoko odbrusio Ukrajincima: Istraga će otkriti ŠOKANTNE INFORMACIJE!

Foto: Tanjug/AP

 

Rusija tvrdi da su incident koji se dogodio na Krimskom mostu izveli Ukrajinci.

Nacionalni komitet za antiterorizam tvrdi da su napad izveli ukrajinski dronovi.

- U 3.05 dva ukrajinska drona napala su Krimski most kao rezultat terorističkog akta deo kolovoza na mostu je oštećen. Dve odrasle osobe su stradale, a jedno dete je povređeno - navodi se u saopštenju Komiteta.

Kako ističu pokrenuta je istraga o terorističkom napadu.

Podsetimo, nakon incidenta na mesto događaja izašla je ekipa istražnog komiteta, a rusko ministarstvo saobraćaja demantovalo je da je došlo do oštećenja stuba mosta i navelo da je oštećen samo kolovoz.

Iz kriznog štaba koji je formiran u Krasnodarskom kraju pojasnili su da je gužva, koja je nastala na ulazu na most, sada smanjena i da je kolona duga tri kilometra.

Foto: Tanjug/AP

 

Šef Krima Sergej Aksjonov rekao je da bi železnički saobraćaj mogao da bude ponovo uspostavljen do 9.00 po lokalnom vremenu. On je na Telegramu zamolio stanovnike regiona i turiste da koriste alternativne kopnene puteve, umesto Krimskog mosta.

Uzimajući u obzir trenutnu situaciju, molim stanovnike i goste na poluostrvu da se suzdrže od putovanja preko Krimskog mosta i da, iz bezbednosnih razloga, izaberu neki alternativni put. Verujte samo zvaničnim informacijama - naveo je Aksjonov, ne precizirajući zbog čega je nastao problem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Rojters prenosi, pozivajući se na ukrajinsku novinsku agenciju RBC, da su se čule dve eksplozije na mostu i dodaje da nije mogao nezavisno da potvrdi izveštaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading