OVO JE MAJKA UBIJENE VANJE! Zorica je verovala bivšem više nego sebi, ubio joj DETE da bi se domogao njenih PARA!

Autor:

Svet

04.12.2023

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvedeni smo, ali nemamo prekinutu vezu. Evo, tu je svaki dan, ima ključ od stana. Oboje smo orijentisani na decu, nemamo prekinute veze. On je ovde, evo ga, sa mnom, navodila je nesrećna majka.

OVO JE MAJKA UBIJENE VANJE! Zorica je verovala bivšem više nego sebi, ubio joj DETE da bi se domogao njenih PARA!

Foto: facebook

Vanja Gjorčevska oteta je i ubijena 27. novembra, a prva je policiju na noge podigla njena majka Zorica. Nju su iz škole oko 8.30 pozvali i rekli da joj ćerka nije došla na nastavu posle čega se obratila policiji.

Odmah potom je na svojoj Fejsbuk stranici objavila sliku ćerke i alarmirala ljude da se krene u potragu, a nijednog trenutka joj nije palo na pamet da joj je u otmicu deteta umešan bivši suprug Aleksandar Gjorčevski, koji se nalazi u pritvoru pod sumnjom da je otmičarima i ubicama odao trasu kretanja njegove ćerke.

Kako je objavila makedonska policija, on je to uradio kako bi se dokopao novca bivše žene, a Vanjine majke, koja je nedavno prodala stan.

Republika

Foto: facebook

Zorica Gjorčevska

 

Koliko je Zorica imala poverenje u bivšeg muža ilustruje činjenica da je prva stala u njegovu odbranu kad se postavilo pitanje gde je on dok mu dete ceo region traži.

- Razvedeni smo, ali nemamo prekinutu vezu. Evo, tu je svaki dan, ima ključ od stana. Oboje smo orijentisani na decu, nemamo prekinute veze. On je ovde, evo ga, sa mnom - navodila je nesrećna majka.

Ona je pritom dodala da je otac blizak sa Vanjom i njenom sestrom i da su svakonevno devočice sa njim.

On što je sve iznenadilo jeste i njena izjava zašto njen bivši ne koristi društvene mreže, kada je pokrenuto pitanje da devojčica možda nije oteta zbog posla njenog oca.

- Vanjin otac Aleksandar ne koristi društvene mreže. Možda je to nekome neshvatljivo, ali ne žele svi rizikovati svoj život. Ni ja ne objavljujem puno na društvenim mrežama i ne vidim tu ništa sporno. Aleksandar nema rizično zanimanje - rekla je ona tada.

Posle pronalaska tela njene ćerke i oglašavanja policije da joj je bivši umešan u otmicu deteta i to kako bi došao do njenog novca, nije se oglašavala.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading