ODREĐEN PRITVOR OCU UBIJENE VANJE (14) IZ SKOPLJA! Evo šta je rekao u sudu o svom učešću u otmici ćerke!

Autor:

Svet

04.12.2023

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Motiv otmice i ubistva devojčice je navodno novac koji je Vanjina majka dobila od prodaje stana.

ODREĐEN PRITVOR OCU UBIJENE VANJE (14) IZ SKOPLJA! Evo šta je rekao u sudu o svom učešću u otmici  ćerke!

Foto: Fejsbuk printskrin/skopje1.mk

Krivični sud Severne Makedonije odredio je zadržavanje do 48 sati ocu ubijene 14-godišnje devojčice Vanje Gjorčevske, ''kako ne bi pobegao ili ometao istragu'', preneo je skopski portal Plusinfo.

Aleksandar Gjorčevski priveden je večeras u Krivični sud, nakon što je ranije danas saslušan u Tužilaštvu i gde je, kako su preneli skopski mediji, negirao krivicu da je učestvovao u otmice svoje ćerke koja je kasnije ubijena. Nezvanično, on je i sudu rekao isto.

Motiv otmice i ubistva devojčice je navodno novac koji je Vanjina majka dobila od prodaje stana.

Vanja je potom odvedena u atar sela Brazda, gde je ubijena samo dva sata nakon otmice. Za sada nema detalja zašto je Vanja ubijena istog dana kada je oteta. Ona je, prema rečima nadležnih, ubijena na brutalan način tako što je vezana upucana iz pištolja, a potom zakopana.

Kada je reč o ubistvu 74-godišnjeg Panče iz Velesa, Tužilaštvo tvrdi da je on ''kolateralna žrtva''.

Kao izvršioca oba ubistva policija je navela Ljupča Palevskog, za kojim je MUP Makedonije večeras raspisao međunarodnu poternicu. Uhapšena su još tri lica za koja se veruje da su bili saizvršioci i da su pomogli u otmici i ubistvu devojčice. Otac je osumnjičen da je odao kretanje svoje ćerke ovoj grupi i to na osnovu izjave jednog od uhapšenih.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading