ŠTA PRIČAŠ TI ČOVEČE: Omalovažavanju Đokovića nema kraja - pre će 644. na svetu osvojiti titulu nego Novak

Autor:

Sport

17.04.2024

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve će se videti u Parizu za nešto više od mesec dana.

ŠTA PRIČAŠ TI ČOVEČE: Omalovažavanju Đokovića nema kraja - pre će 644. na svetu osvojiti titulu nego Novak

Foto: Profimedia

Novak Đoković je i dalje prvi teniser sveta, ali ako pitate pojedine nekadašnje asove, on nema nikakve šanse da se okiti titulom na Rolan Garosu. Nole je toliko omalovažavan pred duele u Parizu da nekadašnji francuski teniser Loren Lokoli veruje u uspeh 644. na ATP listi pre nego u Srbinovo slavlje.

Doduše, taj 644. na svetu je čak 14 puta podizao pehar na pariskoj šljaci i ime mu je Rafael Nadal. S tom razlikom da taj nekada i ovaj sada Rafa nemaju veze jedan sa drugim. Prvi je stvarno bio kralj šljake, a ovaj sada je neko ko vuče dugo povredu i tek sada je u Barseloni počeo da se prikazuje u pravom svetlu, ali tek treba da vidi gde je kada udari na vrhunske tenisere. Ipak, Francuz veruje da bi to moglo da se desti, a onda da Nadal napravi čudo.

- Ako Rafa Nadal ostane zdrav, ne vidim nikoga ko bi mu stao na put na Rolan Garosu -napisao je Lokoli na Tviteru.

 

 

Gotovo istovremeno, organizatori drugog grend slema u sezoni Rolan Garosa objavili su spisak prijavljenih igrača za ovaj prestižni turnir. Na njemu se nalazi 99 tenisera, među njima i rekorder u broju trofeja. Preostalih 29 igrača dobićemo nakon kvalifikacija, ali i dodele specijalnih pozivnica od strane organizatora.

Nadalu je prioritet sezona na šljaci, a na omiljenom turniru, Rolan Garosu, nastupiće zahvaljujući zaštićenom renkingu. Tu mogućnost iskoristili su još Marin Čilić, Denis Šapovalov, Kei Nišikori i Sunvu Kvon.Samo još da sačekamo 27. maj i početak turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading