AMERI U STRAHU! Kralj se VRAĆA! Novak POTVRDIO učešće i na OVOM TURNIRU!

Autor:

Sport

21.02.2024

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozvaničen dolazak najuspešnijeg u istoriji.

AMERI U STRAHU! Kralj se VRAĆA! Novak POTVRDIO učešće i na OVOM TURNIRU!

Foto: www.profimedia.rs

Posle poraza u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera, najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, spreman je da se vrati na teren u Indijan Velsu, a potom i da se takmiči na mastersu u Majamiju!

Na listi učesnika za prestižni turnir na Floridi nalaze se teniseri koji zauzimaju od 2. do 38. mesta na ATP listi, a među njima su i Miomir Kecmanović, Endi Marej, Dušan Lajović, Sten Vavrinka, Denis Šapovalov, Mateo Beretini, Miloš Raonić i drugi.

Nole će se vratiti na teren u Majamiju, gde nije igrao od 2019. godine, kada je izgubio već u trećoj rundi. Interesantno je da je Đoković poslednju od svojih šest titula na ovom turniru osvojio 2016. godine, a upravo je na Floridi stigao do svoje prve masters titule 2007. godine.

 

 

Očekuje se da će Đokovićev povratak na teren u Majamiju izazvati veliko uzbuđenje među njegovim navijačima, s obzirom na njegovu bogatu istoriju na ovom turniru.

Nakon što je bio na listi učesnika za Indijan Vels, navijači su uzbuđeni što će imati priliku da ponovo vide Đokovića u akciji i nadaju se da će on doneti svoj karakteristični stil igre i borbenost na teren.

Novak se sprema da se vrati na teren u Majamiju nakon nekoliko godina odsustva, a njegovo učešće na ovom prestižnom turniru izaziva veliko interesovanje među ljubiteljima tenisa.

S nestrpljenjem se očekuje da će Đoković pokazati svoju izuzetnu igru i borbenost, kao i da će nastaviti da ostavlja dubok trag u "belom sportu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading