POZNATA NOVINARAKA KRITIKOVALA ALKARAZA! Za nju, Španac nije NAJBOLJI! Evo KOGA FAVORIZUJE!

Autor:

Sport

11.02.2024

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo mišljenje o stanju na ATP turu.

POZNATA NOVINARAKA KRITIKOVALA ALKARAZA! Za nju, Španac nije NAJBOLJI! Evo KOGA FAVORIZUJE!

Foto: Twitter/RiyadhSeason

Analitičarka i bivša teniserka Lora Robson nedavno je istakla da mladi Španac Karlos Alkaraz još uvek ima prostora za napredak u svojoj igri, posebno kada je reč o servisu.

Iako je Alkaraz već ostvario značajne uspehe osvajanjem Vimbldona i US Opena, Robson smatra da bi poboljšanje servisa moglo da ga lansira na još viši nivo.

- Mislim da je servis jedina oblast u kojoj bi mogao da napreduje. Očigledno da to nije veliki problem jer je osvojio Vimbldon i US open, uradio je neverovatne stvari tako mlad, ali osećam da mora da pređe na sledeći nivo kada je u pitanju servis. Kao Janik (Siner prim. aut) što je uradio. Mogao bi da potraži neke male promene koje bi mogle da naprave razliku -, istakla je Robson.

Foto: Twitter printscreen/RiyadhSeason

Karlos Alkaraz

Spomenula je i da je Janik Siner za nju najveća mlada nada svetskog tenisa. Kaže i da nikada nije bila zabrinuta sklanjanjem velike trojke, Novaka Đokovića, Federera i Nadala sa scene. 

- U ovom trenutku bih rekla da je to Janik. Osećam da su njegova poboljšanja u poslednjih godinu dana bila primetna. Možete da vidite promene na njegovom servisu, malo je i krupniji sada, iako u tom pogledu još ne može da se poredi sa drugim igračima. Uradiio je mnogo posla, posebno na servisu. Postoji pravi plan kod njega i njegovog tima da radi na novim stvarima, napreduje. Bilo je uzbudljivo gledati ga. Nikad nisam bila zabrinuta šta će se dogoditi kada velika trojka ode. Ljudi su govorili isto pre nego što je Rodžer Federer došao. Uvek neko dođe. Karlosa i Janika je uzbudljivo gledati, zabavno. Čini se da uživaju u igri koliko i mi koji ih gledamo - zaključila je Lara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading