ALKARAZ ISPAO, PA "MALERISAO" ĐOKOVIĆA: Nadam da će SINER PREKINUTI NOVAKOVU VLADAVINU!

Autor: M. M.

Sport

24.01.2024

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac nezadovoljan učešćem na Australijan openu.

ALKARAZ ISPAO, PA "MALERISAO" ĐOKOVIĆA: Nadam da će SINER PREKINUTI NOVAKOVU VLADAVINU!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Karlos Alkaraz je ostao bez šansi da preuzme prvo mesto na svetu po završetku Australijan opena, pošto je poražen od Aleksandera Zvereva sa 6:1, 6:3, 6:7(2), 6:4 u četvrtfinalu.

Drugi reket sveta bio je samokritian nakon meča.

- Drago mi je što sam završio treći set igrajući sjajan tenis. Na početku četvrtog seta nisam mogao da ostanem na ovom nivou. Ali u svakom slučaju, našao sam način da ga slomim. Mislim da sam imao šanse, na 4:3 u četvrtom setu. Nisam to iskoristio. Igrao sam dobar tenis u četvrtom setu. Očigledno nije to bio moj najbolji nivo, ali on je bio dobar. Nisam iskoristio svoje šanse, bilo je mnogo oscilacija i sa nivoom mog tenisa, ali i sa servisom. Nisam uspeo da pronađem dobar servis. Tako da je bilo teško nositi se sa tim pritiskom na koji me je stavljao svaki put kada sam servirao - rekao je Alkaraz posle meča.

Bio je veoma nezadovoljan svojim izdanjem.

To je to. Moram da poboljšam svoju igru. Moram još da radim na tome, pa ćemo videti u budućnosti. Ali, ovo danas je bio moj sramotni nivo tenisa - istakao je drugi teniser sveta i osvrnuo se na polufinalni duel između Đokovića i Sinera 26. januara:

- "Mislim da Siner može da prekine vladavinu Novaka Đokovića. Mislim da su igrači koji su u polufinalu na tom nivou da mogu da ga pobede. Hajde da vidimo. Nije lako dobiti Novaka na turniru običnom, a kamoli na Grend slemu. Siner igra neverovatan tenis. Nije izgubio set dosad. Znači, on je na nivou da pobedi Novaka. Naravno, gledaću meč."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Milan

24.01.2024 21:33

Bolesnik, kompleksaš i opterećen Novakom. Druže poradi mnogoooo na sebi, pre svega na tome što ti se mota po toj glavi!