RASPAD SISTEMA! Majka se ODREKLA sina! Đokovićevog NASLEDNIKA šutnuo Beker, pa onda i NAJROĐENIJA!

Autor:

Sport

07.02.2024

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna situacija u taboru Holgera Runea.

RASPAD SISTEMA! Majka se ODREKLA sina! Đokovićevog NASLEDNIKA šutnuo Beker, pa onda i NAJROĐENIJA!

Foto: www.profimedia.rs

Danski teniser (20), koji je po mnogima bio proglašen za naslednika Novaka Đokovića, očajno je startovao u novoj sezoni.

Holger Rune je doživeo poraz u finalu Brizbejna, potom šokantno eliminisan u drugom kolu Australijan opena, pa predao meč u polufinalu Monpeljea na dva gema od poraza. Još tada se pričalo da nešto nije u redu kod njegove forme, a onda je klupko polako počelo da se odmotava...

Najpre je njegov trener Boris Beker, koji ga je trenirao od oktobra 2023. godine, odlučio da podnese ostavku, a zatim su iz Danske stigle još šokantnije vesti. Holgerov stručni štab napustila je i njegova majka Aneke Rune, koja je bila sinonim njegovih uspeha do sada, a sa kojom je često ulazio u konflikte tokom mečeva i čak je izbacivao sa tribina. Evidentno da je nešto "puklo" između njih, zbog čega je Danac objavio da se profesionalna saradnja prekida.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Aneke i Holger Rune

Aneke Rune više neće biti "menadžerka za medije" svog sina, a istovremeno ona mu je i agent koja je inače bila zadužena za mnogo stvari, tako da ostaje da se vidi i da li će se i sa te funkcije pomoći. Navijači danskog asa odmah su se zabrinuli o čemu se radi, a njegova majka, kao prava menadžerka za medije, napominje da nema mesta za brigu nema.

Prema njenim rečima posao je postao sve složeniji, tako da je dogovoreno da će se o njemu ubuduće brinuti jedna velika kompanija, pa sama Aneke tvrdi da je srećna što će sada imati malo više vremena za sebe i za neke druge stvari oko Holgera.

Ipak, ovo nije sprečilo spekulacije da je bilo sukoba izmenju Aneke Rune i Borisa Bekera, nakon čega je Holger pritisnuo "reset".

Podsetimo, Holger Rune je osvajač završnog mastersa u Parizu 2022. godine, dok je prošle sezone igrao četvrtfinala Rolan Garosa i Vimbldona, odnosno finala Monte Karla i Rima. Trenutno je sedmi teniser planete, a nedavno je najavljeno da će uz još Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i još trojicu velikana igrati na jesen u Saudijskoj Arabiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading