OZBILJAN UDARAC ZA ŠAMPIONA! Seksi novinarka ISPROZIVALA Sinera! I to u UŽIVO programu! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.02.2024

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janik joj neće zaboraviti ove reči.

OZBILJAN UDARAC ZA ŠAMPIONA! Seksi novinarka ISPROZIVALA Sinera! I to u UŽIVO programu! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Od davnina je poznato da Italijanima festival "Sanremo" predstavlja nacionalnu tradiciju, pa je odluka novog šampiona Australijan opena Janika Sinera da se ne pojavi na njemu izazvala revolt određenog dela javnosti!

U toj grupi nalazi se i čuvena Ana Falči, italijanska glumica i model, koja je isprozivala osvajača prvog Grend slema u sezoni tokom emitovanja programa uživo.

Po mnogima, jedna od najseksipilnijih navijačica u Seriji A, pošto se zbog Lacija često skidala i gola, prosto ne može da "svari" da je Siner nonšalantno odbio mogućnost da se pojavi na Sanremu.

- Nije izvršio operaciju saosećanja. Odustao je da ga dočeka italijanska publika, jer je Italijan. I šteta, jer nije izvršio operaciju saosećanja što je rezultiralo sa malo empatije i hladnoće upravo iz mesta odakle on dolazi - rekla je Ana Falči, prilikom gostovanja na TV RAI.

Trenutno četvrti teniser ATP liste je, s druge strane, naglasio da planira da gleda šou od kuće i da se fokusira na takmičenja koja ga očekuju, ali Ana napominje da će šampion Melburna propustiti veliki broj turnira. Ironično ili ne, to samo ona zna.

- On mora da trenira? O moj Bože. Sledeća obaveza je tek 8. maja, kada se igra masters u Rimu - pecnula je Ana zemljaka Janika i tako napomenula da neće igrati američku turneju, kao i Monte Karlo, Barselonu i Madrid, što je po svoj prilici u domenu teorije.

Foto: Instagram.com/Printscreen/annafalchi22

Ana Falči

Podsetimo, Siner je u polufinalu Australijan opena eliminisao rekordera Novaka Đokovića rezultatom 3:1 (6:1, 6:2, 6:7, 6:3), da bi potom u borbi za trofej preokretom protiv Rusa Danila Medvedeva 3:2 (3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:3) stigao do prvog Grend slem trofeja u karijeri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading