SVETSKI, A NAŠI! JOKIĆ i ĐOKOVIĆ DOMINIRAJU celim SVETOM, a evo ŠTA misle jedan o drugom!

Autor:

Sport

24.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela Srbija je ponosna na njih dvojicu.

SVETSKI, A NAŠI! JOKIĆ i ĐOKOVIĆ DOMINIRAJU celim SVETOM, a evo ŠTA misle jedan o drugom!

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

Novak Đoković dominira i ove godine Australijan openom, gde je na furiozan način već stigao do polufinala u kom će odmeriti snage sa Janikom Sinerom. U isto vreme, najbolji košarkaš na svetu - Nikola Jokić zabeležio je rekord sezone kada su u pitanju poeni na jednom meču pre nekoliko dana.

Najtrofejnijem i najuspešnijem teniseru ikad "preti" da se po priznanjima pridruži i centar Denvera, a, osim što obojica reprezentuju Srbiju na najbolji način i čine njene stanovnike ponosnim, ono što im je još zajedničko je da nijednom nisu uživo gledali jedan drugoga.

Ipak, uprkos tome, često su tokom karijere bodrili i podržavali jedan drugog

Nakon plasmana u četvrtfinale na prošlogodišnjem US openu, na potpitanje da li on ima neku neostvarenu želju oko gledanja uživo nekog sporta ili sportiste, Novak je istakao:

- Nisam nikada gledao uživo američki fudbal, a sa Tomom Brejdijem imam jako dobar odnos. Pratim, znam kroz šta sportisti prolaze. Želeo sam da gledam Nikolu Jokića u šampionskoj sezoni, nisam mogao da se organizujem iz Pariza posle finala Rolan Garosa da letim za Denver. Nije baš Denver iza ugla. Voleo bih njega da gledam sada kada je na vrhuncu sa svojom ekipu. Imao sam priliku da gledam prijateljske utakmice reprezentacije prošlog leta u Sloveniji i Beogradu i osećao sam se kao dečak srećno - rekao je Đoković.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

Jokić je nekoliko meseci ranije prošle godine nakon pretposlednje pobede u finalu NBA nad Majamijem imao zanimljivu reakciju na Noletovu poruku pred medijima.

- Da, znači... Da, stvarno mi je pisao ljudi! Poslao mi je poruku. Stvarno! Nije lagao..., ponavljao je nasmejani Jokić dok je pričao novinarima na konferenciji za medije o najboljem srpskom sportisti svih vremena:

- Novak Đoković je zaista nevjerovatan u svom sportu i svakodnevno ispisuje istoriju. Završiće kao jedan od najboljih ikada, ako ne i najbolji ikad. Ima priliku da osvoji još jedan grend slem i zaista je nevjerovatan sportista. Čast mi je što je moj sunarodnik i što nas predstavlja u svijetu. Svi u Srbiji su srećni zbog njega - zaključio je centar Denvera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading