OGLASILA SE JELENA ĐOKOVIĆ! Evo kako je Novakova supruga ČESTITALA Srbinu plasman u polufinale AO! (FOTO)

Autor:

Sport

23.01.2024

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole slomio Amerikanca Tejlora Frica i igraće 48. put zaredom u polufinalu nekog Grend slema.

OGLASILA SE JELENA ĐOKOVIĆ! Evo kako je Novakova supruga ČESTITALA Srbinu plasman u polufinale AO! (FOTO)

Foto: Profimedia

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena, pošto je posle skoro četiri sata igre savladao Amerikanca Tejlora Frica s 3:1 (7:6, 4:6, 6:2, 6:4) i čeka boljeg iz duela Italijana Janika Sinera i Rusa Andreja Rubljova.

Srpski as je dominirao u ovom meču, ali je na momente opkazao dosta slabosti, naročito u prvom setu, ali i drugom koji je i izgubio ,da bi se za treći i četvrti u potpunosti povratio i rutinski uspeo da slavi u za dva dela igre.

Posle Novakove pobede, oglasila se i Jelena Đoković, supruga prvog reketa sveta, koja nije bila u prilici da ga prati u Australiji, zbog obaveza prema deci, Stefanu i Tari.

Jelena je to jednom prilikom otkrila preko društvene mreže "X", ali se sada opet oglasila.

Ona je najpre čestitala rođendan čuvenoj navijačici Novaka Đokovića sa VImbldona, naglasivši da je ova pobeda poklon za njen rođendan.

Osim toga, Jelena Đoković je podelila i snimak Novakovih navijača, gde je reagovala samo smajlijima.

Australijan open 2024

Prvi ovogodišnji grend slem turnir počeo je u nedelju, 14. januara, a završiće se 28. januara, kada će biti odigrana finala u muškom singlu, odnosno ženskom dublu.

Srbija u Melburnu ima samo jednu žensku predstavnicu, a to je Aleksandra Krunić, pošto su Olga Danilović i Natalija Stevanović ispale u kvalifikacijama, kao što je bio slučaj i sa Hamadom Međedovićem u muškoj konkurenciji. Međutim, u muškom singlu Srbiju predstavljaju Novak Đoković, Laslo Đere, Dušan Lajović i Miomir Kecmanović. Što se dublova tiče, svi koji igraju singl, osim Noleta, oprobaće se i u konkurenciji parova, a pored njih tu je i dubl specijalista Nikola Ćaćić.

Titulu na Australijan openu u muškom singlu brani neprikosnoveni Novak Đoković, koji je turnir u Melburnu osvajao već deset puta, a prošle godine je u finalu pobedio Stefanosa Cicipasa. Sa druge strane, u ženskoj konkurenciji je prethodne sezone pehar osvojila Arina Sabalenka, koja je u borbi za trofej savladala Elenu Ribakinu.

Ovogodišnji Australijan open igra se za ukupni nagradni fond od 52,3 miliona američkih dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading